Utemöbler är inomhus

- Mar 31, 2017-

Det råder ingen tvekan om att sockerrör utgör möbler fortfarande är "storebror" i utemöbler, reportrar hemma se mest är sockerrör utgör möbelmässa. I professionell synvinkel, men det finns olika sorter, sockerrör utgör möbler möbler gjorda av imitation rotting material, i synnerhet, är tillräckligt för att "äkta". Foshan dagar Zhuo utemöbler kelvin zhou berättade för reportrar att de producerar sockerrör utgör möbler är PE rotting, med imitation rotting utseende, men du kan förhindra och deformation. Sockerrör utgör möbler, för att bära inre metallstruktur, vanligtvis med aluminium, om du vill spara kostnader, lite billigare med järn, yta gör rostskyddsbehandling, men kan vara rostiga efter två år, så att konsumenterna ska förstå innan du köper möbler material.


Expo besök utemöbler köpmän hemma mer till utländska köpare, för utemöbler tillverkare, gör "single" är den huvudsakliga inkomstkällan. Hangzhou stora utemöbler manager Thomas sa till reportrar att de gör företaget viktigaste exportmarknaden, han också märkt att visas en trend under de senaste åren, i början av "inre" utemöbler också, eftersom vissa länder i sommaren är kort, flyttade in inomhus utomhus hem med mer än hälften av tiden, och därför redan nära inomhus möbler på utemöbler designen är material fortfarande bara rostskydds deformation, kan anpassa sig till utomhusbruk.


Även om "single" är nyckeln till utomhusmöbeltillverkare, men eftersom de inhemska invånarna betala alltmer uppmärksamma livskvalitet, utomhus stor balkong och gård villa som på utemöbler, särskilt den spirande turism fastigheter, mer utomhus möbler till en hel del affärsmöjligheter. Foshan dagar Zhuozhou chef sa till reportrar att de nu gradvis öppna upp den inhemska marknaden, särskilt turism fastighetsprojekt, såsom Sanya City, en del säljs till villa lägenhet semesterfirare är oftast gratis med golvet tredelade (två PE cane stol och ett bord) till köparna, så att de kan få en hel del större beställningar.


Ett par:Gjort i Kina 2025 - Era vatten färg Nästa:Fem Möbelindustri Koncentrera 90% Kina Möbler Kapacitet