Utemöbler Utställningsområde, Honig Möbler tar dig till den vackra fritiden och långsam liv | CIFF är en underbar första titt.

- Jan 18, 2018-

Mars varje år är den främsta tiden för global verksamhet,

Guangzhou möbler är fokus för världen när Guangzhou;

Mars varje år är också hundra blommor som konkurrerar i söder,

En offentlig utomhus hem varumärken,

Ledsaget av grönska och välstånd i Guangzhou, vid tidpunkten för mässan i Kinas hem.

Som den första internationella händelsen för att leverera en vacker friluftslivsstil över hela världen kommer den 41: e (Guangzhou) Home Expo - Outdoor Home Zone från 18 mars till 21 mars 2018 att ta "Att sucka" som temat som hölls i Poly World Trade Center Grand.


2018 kommer utomhushemmet att medföra 350 högkvalitativa utomhushemskedjor företag i hemlandet och utomlands för att sammanföra ett brett sortiment av högkvalitativa utomhushemprodukter, ursprungliga produktdesigner, olika fritidskoncept i både Kina och utlandet och trender i branschen till 70.000 kvadratmeter D-zonen i Kinas hem Expo, så att företagen kan njuta av produktens charm i fem stora teman utställningshall, så att publiken i fritiden, full av resurser.

Hortikultur erfarenhet + innovativa material

Innovativ dubbel svärdshow

Som svar på efterfrågan på marknaden och företags röster får publiken ett rikare livsstilskoncept utomhus. Utomhushallen lägger till en naturuppfylld trädgårdsupplevelsehall (Hall 17.3), som berikar "Garden" -produkttypen och levnadserfarenheten i område D. Bekväma möbler, skuggar skuggigt skuggskytten och gröna växter och blommor utsmyckade dem, visar utställningsområdet i många riktningar, "Upptagen och långsam, suck" -koncept för ett bättre liv och ett bättre liv.

Ha bra material att ha en bra produkt. Outdoor Home Zone har alltid varit dedikerad till att tillhandahålla högkvalitativa heminredningsmaterial till företag och besökare. Förutom att ständigt introducera internationella varumärkesföretag som Sunbrella, berikar den teman och förbättrar dess kvalitet. Samtidigt, med utgångspunkt från de befintliga materialområdena, 18.2) syftar till att ge ny materialinformation, tolka nya idéer, nya material, nya mönster, nya tjänster och nya visningspunkter och ge publiken en mer högkvalitativ och omfattande information i form av produktlanseringar och evenemangsforum Innovativa val och överraskningar, verkligen för industrin och företagen att lösa praktiska problem vid användningen av material.

Stigningen av original design av utemöbler.

Utställningen hjälper "bra design" att landa.

Stabil ekonomisk utveckling, en öppen global kommunikationstrender, gör att fler och mer utmärkta företag och designers kommer att göra bra utemölsdesign både hemma och utomlands på den globala marknaden, också låta "bra design" gradvis från "lyx" skiftas i människors sinne för att "nödvändighet". Människors höga efterfrågan på "bra design", mer låtproduktualitet har blivit varje stort varumärkesarbete för att övervinna ett högland, och som mer och mer uppmärksamhet av immateriella rättigheter blir originaldesign också gradvis Kinas utomhushushåll ett svärd i utvecklingen av företag.

Den vänstra bilden är från äkta möbler!

För att hjälpa industrin kommer att vara "original" 2 ord utföra i slutet, samtidigt med företag som röst för den kinesiska ursprungliga designbehov, home expo utomhusutställning WAPUS hand i hand, VINEKO, hög svetsning, coola, företag som som "företagsdesigners talar" serier, låter publiken ha möjlighet att ytterligare förstå produktdesign, material som används och den funktionella kombinationen av konceptkoncept, vidare överföra värdet av den ursprungliga designen.

Fortsättning följer...

Ett par:Transformationen av möbelindustrin 2017 Nästa:Inblick i trenden, återspeglar trenden, att skapa en klassiker