Utemöbler företag måste shuffle: bilda en marknadsfördel

- May 16, 2017-

Industrin är konkurrens, det är en shuffle, shuffling på uppdrag av en branschfördelning av resurser och kund igen. I processen har shuffler naturliga fördelar, inte bara för att genomföra lågkostnadsblandning, andra kan också formas i omformningen efter viss Fördel på marknaden.

Stigande förbättras som varumärke och terminal driftskostnader, småskaliga, rena förlita sig på produktpris fördel av utemöbler företag, är bunden till den första för att smaka på smärtan på marknaden, kund knapp, hyra stiga, vissa ens hyra mest av Butikernas försäljnings- och varumärkeskostnader är inte tillräckligt, för att inte tala om en fortsatt utveckling.

För en industri, tvätta företaget, grundar sig på en industriell hälsosam utveckling, bara när branschen bildar ett korrekt koncept för konkurrens, uppmärksamma produktkvaliteten, genom skillnader i marknadsföringsmodell, snarare än priset på de stora skillnaderna i Uppnå konkurrens är denna bransch relativt hälsosam.

Problem är tillfälligt, är en långsiktig konkurrens, konsolidering hålls, det här är normen, utemöbler industrin är också vi måste möta verkligheten, bara för att möta industrins utveckling av utemöbler företag kan vinna i framtida tävling fördel.


Ett par:Amazon kraftigt i Möbler Vitvaror Online Business Nästa:Miljövänligt möbler använder glödande bioharts till självläkande bärgat trä