Utomhusgrillrelaterade möbelprodukter för att leda USA: s hushållsmarknad i framtiden

- May 03, 2017-

Technavio ny studie avslöjade att 2017-2021, eller kommer att påverka den viktiga utvecklingen av utemöbler marknaden.

Technavio möbler och heminredning marknadsanalyser analytiker Poonam Saini, sade: "som den nationella ekonomin från 2008 till 2009, långsamt återhämtade sig från USA: s finansiella kris fortsätter byggverksamheten att öka, särskilt familje bostadsbyggande, konsumenternas efterfrågan på utemöbler Kommer också att öka. "

Enligt Technavio: s rapport, den här 3 stora marknadsutvecklingen eller kommer att påverka utemöblermarknaden:

Utomhusgrillarrelaterade möbelprodukter kräver matlagningsshow och olika former av recept inspirerade det amerikanska konsumentintresset i matlagning, grill utomhus matlagning utrustning som ökande efterfrågan. Som begreppet utomhus kök mer och mer populärt hos konsumenterna, så att de grilla utrustning som Investeringen under de närmaste åren kommer att öka. Bakgårdsutrymmet är inte stort, men bärbar grill som utomhusgrill konsumentens favorit.

Multifunktionella utemöbler av utomhuslivskoncept för att främja den växande efterfrågan på de multifunktionella möblerna, till exempel nu på marknaden, har alla möjliga förändringar i stolhyllan och bordet i bokhylla.

Nu på marknaden framkom också ett inbyggt förvaringsutrymme, bordsduksbord och stolar, låta konsumenten efter sina egna behov justera. Och kan också fungera som en stol och några ben mjuka avföring. Konsumenterna vill alltmer ha hemprodukter också kan Användas som utemöbler.

Fler och fler tillverkare miljöskydd möbler miljöproblem, negativa effekter av skogsskogning och konsumenternas oro för möbler släppa giftig gas har redan lagt möbeltillverkare att anta mer gröna tillverkningslösningar. Till exempel började ikea Harjedalen 30 turbiner i maj 2015 I Sverige, låt det bli att de nordiska länderna har oberoende tillverkare av energimöbler.

Poonam sa: "tillverkare börjar använda bambu produktionsserier av vackra och högkvalitativa möbler, som Greenington Enterprise började också producera miljöskydd möbler."

Bld176200.jpg

Ett par:Utrikeshandelstransformation, med god ekonomi är nyckeln Nästa:Branschen ska möta upp till homogenitet, förbättra kapaciteten hos Origina