Ny standard för hushållsprodukter, vänster och höger soffor fortsätter att marknadsföra gröna uppgraderingar

- Jun 01, 2019-

För närvarande finns det många soffor med alltför stora skadliga ämnen på marknaden. Anledningen till detta är inte bara faktorer som brist på teknik och produktionsstruktur, men också kostnaden för en uppsättning gröna högkvalitets soffor är nästan 15% högre än för vanliga soffor. Till samma pris betyder det en kraftig minskning av vinsten.


Vänster och höger soffor har inte energi och kostnad. Under de senaste 30 åren har vi ständigt stärkt investeringen i produktionslinjer och teknik, följt av konceptet om miljöskydd och kvalitet först och ledde industrins gröna normer.


Stänk av vatten som dricker i floden är alltid begränsat. Bara genom att mobilisera kraften i hela floden kan vi hämta stora vågor. Från att delta i formuleringen av gröna standarder, kraftfullt främja omvandlingen och uppgraderingen av industrin och främja genomförandet av gröna standarder i branschen, gick vänster och höger soffor i handen med Shenzhen Family Association och Financial Weekly för att starta en ny standard för nya inhemska produkter, uppmanar varje hemläkare att agera tillsammans. Skapa högkvalitativa "nya inhemska produkter".


Ett par:Milan Design Week - Nya material Bananatex Sustainable Materials Revolution Nästa:Kinesisk Och Mode Dockning