Nationella byggnadsmaterial och inredningsmarknaden går in i högsäsongen

- Aug 19, 2019-

Nyligen släppte avdelningen för cirkulationsindustriutveckling av handelsdepartementet och Kinas byggnadsmaterial cirkulationsförening gemensamt National Building Materials Home Möbler Index BHI. I april var det nationella välståndsindexet för byggmaterial (BHI) 102,11, upp 5,70 poäng månad för månad och upp 2,35 poäng år för år. Försäljningen av byggnadsmaterial och hushåll över angiven storlek i Kina nådde 85,04 miljarder yuan i april, en ökning med 7,85% från föregående månad och en ökning med 7,68% från året innan. Kumulativ försäljning från januari till april 2018 var 276,77 miljarder yuan, en ökning med 12,23% från året innan.

Enligt analysen från branschforskningsavdelningen i China Building Materials Circulation Association har den nationella marknaden för byggnadsmaterial och heminredning gått in i den traditionella dekorsäsongen sedan april och BHI har fortsatt att stiga. Det har stigit för andra månaden i rad och samma period föregående år. Den övergripande marknaden är stabil och bra.

China Building Materials Circulation Association Industry Research Department påpekade att takten på omvandling och uppgradering av de nationella marknaden för byggnadsmaterial och heminredning började påskyndas betydligt under 2018. Från uppgradering av shoppingmiljö till uppgradering av shoppingupplevelse, uppgradering av produktkvalitet, uppgradering av servicekvalitet osv. är det för att möta den nuvarande nya efterfrågan på konsumtion. I framtiden kommer smarta hem och smarta köpcentra att vara de viktigaste slagfälten för industriell uppgradering och serviceomvandling. Det rekommenderas att företag tar detta som en utgångspunkt, följer nya trender inom branschutveckling och tar tag i nya möjligheter för branschutveckling. Djupt gräva i lager av fastigheter och renovera marknaden, leda nya krav och främja förbättringar av konsumtionen.


Ett par:Nej Nästa:Köper du pappersmöbler från Ikea