Mumbai Furniture Retailer Pepperfry slutför en ny finansieringsrunda på 2,5 miljarder rupees

- Mar 26, 2018-

12 mars nyheter, indiska möbler leverantör Pepperfry tillkännagav slutförandet av en ny omgång på 2,5 miljarder rupees i finansiering, är investeraren förvaltningsbolaget StateStreet Global Advisors. Fonderna kommer att användas för att komma in i andra tier städer och påskynda utplaceringen av offline erfarenhetscenter.


Pepperfrys kärnanvändare är 30-40 åringar, 70 procent av försäljningen är koncentrerad till Indias största 8 städer och mer än 65 procent av ordern genereras på helgen eftersom de flesta beställningarna är hemma hos par och de har bara helger. Tiden att diskutera och besluta tillsammans. För de moderna människor som har pengar i sina fickor men inte tid att shoppa, erbjuder Pepperfry en avslappnad, trevlig och till och med cool hemshoppingupplevelse.


Pepperfry har åtagit sig att skapa det största köpcentret, så det lägger särskild uppmärksamhet åt produktkategorier och val. Pepperfrys möbelverksamhet är huvudsakligen uppdelad i två delar: eget varumärke och varumärkesverksamhet. Det fungerar med mer än 80 varumärken som Godrej Interio, Durian, HomeTown och HomeStop. Från Nilkamals plaststolar till HomeTown-soffor för dig att välja, säljs Philips, Corning, Raymond och andra globala varumärken andra produkter på Pepperfry. Det säljer till och med verktygsföremål som V-Guards spänningsstabilisatorer och kylare och Bombay Dyeing badlakan. Lönsamheten hos dessa varumärkesprodukter överstiger Pepperfrys eget varumärke. Shah berättade Bussiness Today: "Många av mina produkter liknar dem i FabIndia eller HomeTown butikerna, men priset kommer att vara minst 25-30% billigare."


Ett par:Nationell Standard ändrar gränsen formaldehyd Release av Träbaserade skivor Nästa:Möbler Export är föremål för flaskhalsar