Modernt Amsterdam-hus i Nederländerna kombinerar utomhus med underhållning

- Nov 23, 2019-


Amsterdam moderna hus


Arkitektfirma StudioHERCULES Maarten Hercules har designat ett nytt hus nära Amsterdam i Nederländerna.



Husets utomhusområden är designade för underhållning. Det finns en nedsänkt lounge med inbyggda träplankor och matplatsen utomhus är utformad för att skydda mot vind och regn med utsikt över det omgivande landskapet.




Den sjunkna loungen erbjuder utsikt över poolen, som också sträcker sig nedåt. På andra sidan poolen finns en stuga som kan kopplas av i skuggan.



Det inre av huset har vita väggar, medan den böjda trappan, som förbinder husets olika golv, ger en unik konstnärlig känsla.


Winding staircase


Black-framed horizontal 1Windows


I ett av sovrummen har svartramade horisontella fönster nästan hela rumslängden, vilket möjliggör naturligt ljus.



En skjutdörr med en mörk trävägg öppnar in i en garderob, och ett fönster i slutet av korridoren ger utrymmet ett ljusare utseende.



I ett av badrummen finns en väggbit, mörkt glas inramar duschen och en vit lavabo är placerad under en stor spegel för skötsel.


I ett annat sovrum finns golv-till-tak-fönster och gardiner i klassiskt svartvitt som aldrig går ut ur stil. Vit vägg förutsatt inställning för sängen, baksidan av väggen som är osynlig bröst, låt bostadsområdet få mycket bra användning.


bedroom

Ett par:[utemöbler] Med natur, mer värme. Nästa:Designandel-- Länder Kreativa utomhusstolar, som du gillar