Milan Furniture Fair 2017: Du kan inte missa de fem Furniture Exhibition

- Apr 10, 2017-

Milan 2017 internationella möbelmässan kommer att hållas under april 3 till 9. På utsatt tid, kommer utövare från hela världen, och möbelälskare samlas. I denna veckas tid, kommer många olika ställen hållas i Milano möbler relaterade små program, och en av de mest övertygande, följer detta flera utställningar:


1, "utveckling Laminati en imaginär City"

Designer Paola Navone skall förhålla sig till att göra Laminat (laminerad plast board) för företagets utveckling Laminati bakom berättelsen, och tillverkarens ikoniska produkter på displayen, förutom denna design speciellt för produktion av prover, bland annat genom den berömda arkitekten Ettore Sottsass utformade möbel.

2, "åtgärds Giromari, House of Birds"

24 designers från Italien och andra länder runt om i världen i denna verksamhet, spela på deras unika uppfattningen att för funktionen, form och färg, design en mängd ovanliga fågel hus.

3 "Chesapeake Craft och Design Foundation, Mellan Serenity och dynamik: Koreanska Keramik"

Chesapeake Craft och Design Foundation kommer att visas och utforskning av Sydkoreas traditionell arkitektonisk konst, och på grund av kulturen. Dessutom de också kan ge Sydkoreas mest framstående designers av modern design works.More än tre Utställningen kommer att hållas i Palazzo Della Triennale (Triennale konstruktion museum).

4, Cos x Studio Masty swyn

H & M: s modemärke Cos kommer att samarbeta med Londons konst och arkitektur studio Masty swyn uppvisade i Cinema Arti en multi-sensoriska verk. Arbetet verkar vara någon bubbla fylld med dimma. Studio Masty swyn Alexander Groves och Azusa Murakam sade: "2016 är full av förändring och kris, så vi vill kunna lansera en kan göra människor meditation verk Vår inspiration är naturen och årstidernas växlingar, är denna förändring mycket vacker.. vi vill kunna skapa ett slags populär upplevelse, att föra samman människor." Cinema Arti föregångare är en teater byggdes 1930.

5, "manet Vase"

Japansk design företaget Nendo verk kommer att ställas ut i Milano Jil Sander varumärke showroom: av den japanska designern Oki Sato verkstad produktion av "Manet Vase" Vas (manet). Display vas för total 30, kommer alla att sätta i tanken. Dessa vaser så speciellt är att de är tillverkade av tunn transparent silikonmaterial, efter två efter färgning, är inte bara utseende mycket lika och maneter, och kan vara med ändringen av vattentanken intensiteten och riktningen för vattenflödet, upp-och nedgångar, så mycket som den verkliga maneter.


Ett par:Ta du vet i förväg 2017 Chicago International Utemöbler Nästa:Möbler i 2016 blev den högst Rumänien Handel Export