Gör sova lättare och göra mer sömnkvalitet

- Sep 22, 2017-

En tredjedel av tiden spenderas i sängen. Från den förhistoriska civilisationen till den nuvarande eran av vetenskapliga och teknologiska civilisationen, världen har genomgått dramatiska förändringar, men sömnen har varit mänskliga och arten av andra djur att eliminera trötthet, det bästa sättet att återställa fysisk styrka.

Ökande arbetstryck, snabbare och snabbare takt av livet så att ”sov gott” har blivit en lyx sak, så sovrummet design mer uppmärksamhet. Sovrummet är associerad med sömn är ”fristad” där människor bort beredskap, själva träffa riktiga själva, och låta sig få vila. Hög grad av sekretess, säkerhet och absolut komfort är de grundläggande kraven i ett sovrum.

Honly möbler kommer att skapa den mest bekväm sängen i framtiden, användning av en unik struktur av sängen för att kontroll elastisk spänna av ca 12mm, för att säkerställa komfort på samma gång, vi är också på material, teknik, morfologiska kontinuerlig förbättring och innovation. Jag tror att marknaden kan medföra fördelar, att ge konsumenterna en bekväm upplevelse och bästa kvalitet.

Comfortable and soft bed.jpg

Ett par:Design för livet -honly Nästa:De olika egenskaperna hos PE Rattan och True Rattan