Maskin Generation eran

- Sep 26, 2017-

Nu möbler fabriken har angett ”låg vinst” eran, förutom kostnader för arbetskraft, sedan 2016, råvarupriserna skjutit i höjden, miljöskydd inspektörer ta kostnaden för sanering, alla företag behöver andas.


”Om du hatar någon, låt honom gå till möbler fabriken”. Denna svart humor innehåller en hel del små möbler boss för mycket sorgligt.


I lågkonjunkturen när populationen utdelning, stora och medelstora möbelföretag väljer den ”transformationen”, sade för att aktivt anamma regeringen ”maskin generation”.


”Maskinen generation” är dock en helt ändra funktionsläget av produktionen ”stark medicin”, i tillägg till dyra, men också den ursprungliga organisationen har råd att leva.


”Maskin generation”, programmet är att uppnå nivån av industriföretag i 4.0, och i nuvarande möbelindustrin, ett stort antal möbler företag är fortfarande i den industriella 2.0, eller ens 1.0 etappen, automation, mekanisering är fortfarande mycket lågt, inte med ”maskin generation” relaterade processer, utrustning, personal, kapital......


Marknaden är alltid oförutsägbar, för bakåt funktionsläget av produktionen är alltid hänsynslös och avgörande.


Inom möbelindustrin med en biljon marknadsstorlek accelererar blanda. Vi ser i processen, många småföretag i svårt att överleva, och några har försvunnit tyst.


Ett par:Den nya standarden för formaldehydutsläpp från träbaserad panel kommer att verkställas i maj nästa år Nästa:Shanghai möbler rättvis invigningen av City Design högtiden fantastisk slog