Japansk modern möbeldesign

- May 29, 2018-

Inledningen av modern industriell design i Japan började med att lära och rita på europeiska och amerikanska mönster. 50-talet och 69-talet i 1900-talet var de tidiga stadierna av Japans ekonomiska utveckling. Dess industriella design började med att imitera europeiska och amerikanska produkter, och det var utformat för att öppna internationella design. Många produkter under denna period hade uppenbara mimicry spår. Sedan 1970-talet har Japans ekonomi gått in i sin blomstrans för välstånd och utveckling. Industriell design har också utvecklats kraftigt. Från imitation till förbättring, från förbättring till skapelse, har Japans tydliga designstil gradvis kommit fram och det har blivit en av världens största designnationer.

En grupp designmästare inom möbelindustrin, som Liu Zongli, Chuan Shangyuan, Xi Duo Junzhi och Si Lang Cangsong, gjorde enastående bidrag till japanska möbler till världen och skapade ett antal klassiska verk av moderna möbler i världen, som Liu Zongli's Butterfly stol, Hi-Jun snarkning stol och månskens soffa Shi Langsong.

Medan japanska moderna möbler är tätt begränsade till världens trender, har den inte givit upp sin utmärkta traditionella kultur och den har integrerat nationell stil med internationella trender. Det är väl värt att lära och lära av modern kinesisk möbeldesign.

armchair.jpgButterfly Chair.png

Ett par:Landskapsbänkar är designade Nästa:Den DYNAMISKA RUNDEN