Italienska trä och möbler gemenskapsindustrins försäljning står för 5 procent av BNP

- Jul 02, 2018-

Federlegno Arredo den italienska federationen av trä och möbelindustrin kongresser hölls i Pesaro Pesaro, hamnstaden i norra Italien. Under konferensen meddelade FederlegnoArredo de senaste siffrorna av italienska trä och möbler. 2017, försäljningsvolymen av italienska trä och möbler branschen nått 41,5 miljarder euro, en ökning med 2,2% jämfört med samma period under 2016, står för 5% av Italiens BNP, och antalet anställda i branschen nått 320.000.

Uppgifterna från Federlegno Arredo bekräftade också stark export situationen av den italienska trä och möbler i 2017, med export uppgick till 16,3 miljarder euro. Emanuele Orsini, ordförande av FederlegnoArredo, sade: ”aktiv medverkan av ett stort antal företag i branschen har säkerställt jämnhet för dialog och utbyte mellan de italienska trä- och möbelindustrin branschföretag. Vi behöver växa i riktig harmoni på ett samordnat och enhälligt sätt, och att uppdatera oss i branschen. Status och driva utvecklingen av den italienska ekonomin. Vi har nu utfärdat en vädjan till alla relevanta myndigheter och företag. Vänligen fortsätta att genomföra effektiv industriell politik utifrån vårt förslag att främja vidareutvecklingen av den italienska industrin för trä- och möbelindustrin.


Ett par:Kinas heminredning är välkomnande en period av stor integration. Heminredningsföretag ska utnyttja möjligheter. Nästa:Företaget vann årliga China Outdoor Furniture Association New Enterprise Award.