Italienska möbler varumärke kan inte lämna tre kraft

- Oct 28, 2017-

Dong zhanwei, en föreläsare vid skolan i italienska malagoni-skolan i Shenzhen, kommer från Italien. Italien är ett land med många mode- och designkvalitetsmärken, och otaliga lyxmärken har blivit världens universalspråk. Dong Zhan Wei tror att lyx varumärke framgång är bara en del av den italienska designen, italienska stolthet och åberopade för designen, inte heller begränsad till, såsom kläder, handväskor, smycken, möbler som en viktig kategori av design, har en ledande position i Italien.

 

Han berättade för nandu att samspelet mellan design, affärer och produktion var den främsta orsaken till det italienska varumärkets framgång. Den första, den italienska formgivaren; För det andra italienska företagare; Tredje italienska hantverkare och italienska industriområden.

 

Designers, entreprenörer och till och med hantverkare, många människor ser det. Vad är industriområdet? I olika delar av Italien finns industriområden som är speciellt utformade för möbeldesign. Industriområdet för att tillhandahålla resurser, har förmåga att bearbeta råvaror, många företag är små företag, ligger i industrin, de representerar produktionskapaciteten, jämfört med traditionella hantverkare, mer anpassade till det moderna samhället.

 

Industriområden måste arbeta med entreprenörer och designers för att lyckas. I deras samarbete har företagen distributionsförmåga, produktionskapacitet och investeringsförmåga. Designers är kreativa. Men det finns en stor skillnad mellan möbeldesign och kläddesign. I allmänhet tillhör designers i klädföretag detta varumärke. I Italien är möbelkonstruktörer externa för företaget, de är uppdelade enligt projektet.


Ett par:Den amerikanska delstaten Maine har förbjudit tillsats av flamskyddsmedel tyg möbler Nästa:Starta möbler personlig ålder