Det är inte lätt för traditionella möbelföretag att umgås med Internet.

- Oct 24, 2018-

För traditionella företag är det inte lätt att ändra den befintliga modellen och omfamna Internet. Svårigheterna är olika. Problemen med olika entreprenörer i tiden är fortfarande desamma, och det är inte bara ett modellproblem. Det vetenskapliga marknadsföringen av företag är särskilt viktigt.

Om traditionella företagsägare i sig är okänsliga eller ointresserade på Internet finns det ingen brist på talanger med olika plattformsoperationer på nätverket. Dessa villkor kan snabbt lösas på kort tid och verkligen begränsa traditionella entreprenörer eller chefer. Det är ett vetenskapligt marknadsföringstänkande som inte har någon verklig effektivitet.


Till exempel, hur man bedömer dina produkters konkurrenskraft genom vissa undersökningar, förutsatt att du vill öppna en möbelaffär, men överväga om stilen är populär, om priset är rimligt och den viktigaste punkten är valet av affären , valet av affären kan beskrivas. Det är livet och döden för den här verksamheten, och det är inte bara att butiken har mer trafik och bra feng shui. Det är nödvändigt att fullständigt överväga målgruppens målgrupp, omvandlingsfrekvens, kundenhetspris och så vidare.


På samma sätt behövs samma vetenskapliga tänkande från offline till online, men flödet av människor blir data som PV och IP på nätverket, men det är i princip detsamma. Alla behöver göra egna produkter, främja den exakta målpopulationen (IP), göra ett bra jobb före och efter försäljningsservice.


Ett par:Nya Zeeland kundens sofforder är redo för leverans, tack för ditt stöd Nästa:Idag, besöka italienska kunder fabriken och hoppas att kunder kommer att gilla våra produkter.