Iron Furniture Hur man behåller

- Aug 11, 2017-

1, för att undvika stötar för att köpa järn möbler, bör hanteringen vara försiktig, och placerad platsen ska vara jämn, så att möbler fyra ben smidig, konstig, då lätt att göra möbler deformation finns det platser att uppmärksamma platsen Är inte Svårt att träffa platsen, för att inte påverka möbeltiden.

2, rent damm, ofta järnmöbler, rengör dammens yta, rent bomullsstick ska användas som en trasa och för den plats där dammet ska rengöras med en mjuk borste för att inte skada møbelytan.

3, långt ifrån syran vet vi alla att med kemikalien och det kemiska medlet på järnkorrosion borde de låta dessa järnmöbler borta från syra och alkalimaterial, om de oavsiktligt färgas med sura eller alkaliska produkter, vara aktuella vatten Fläckar Skölj rent och torka sedan med bomull.

4, från solen under lång tid kommer solen att göra järnmöbler, färgfärg eller faller bort, vilket gör det inre lagret av metalloxidationsförstöring. Så placeringen av järnmöbler så långt som möjligt är inte direkt solljus, om det är fallet med sol exponering, använd sedan gardiner att blockera.

5, isolerad fukt Järnmöbler i den våta miljön är lätta att göra metallkorrosion, beläggning etc., så placeringen ska placeras torr och mötas med möbelrengöring, kom ihåg att inte använda vatten eller vatten på järnmöblerna för att rengöra, Torka bara med en fuktig trasa.

6, avlägsnande av rost hemma, om de rostiga möbler, inte omedelbart med sandpapper polerad, om platsen är relativt liten kan färgas med bomull kan torkas med olja, om rosten är stor, försök att behaga tekniker underhåll Jämförelse Professionell, så att livet på järn möbler längre.


Ett par:Efterfrågan på efterfrågan på olika industrier, Indien, hem och elektroniska produkter, speciellt efterfrågan Nästa:Uppströms råmaterialpriser, Nedströms Custom Home Hot