Inblick i trenden, återspeglar trenden, att skapa en klassiker

- Jan 09, 2018-

Trenden forskning är en kognitiv förmåga att dölja signaler, vanligtvis svaga signaler, som förutsäga framtiden för signalen från den fysiska, sociala, tekniska, demografiska, kulturella, etniska seder och andra trender.

(1) makro trend: att Observera ändringen från ett stort område (nationell eller internationell), som vanligtvis inbegriper demografiska, politiska, ekonomiska, miljömässiga, tekniska, sociala och kulturella innehåll.

 

(2) mikro trend: observation av småskaliga förändringar, vanligtvis med social kultur, teknik och funktion.

Driven av utvecklingen, är de flesta produkter drivande. Få människor kommer att reflektera över de negativa effekterna av den nuvarande trenden. Prevalensen kan vara att ögonblickligt kommer han ha en inverkan på gemenskapen och även lämna bakom en massa hushållsavfall efter trenden.

Verkligen spegla trenden för företaget, då han kommer att kunna skapa en klassisk, långsiktiga arv. Jag hoppas alla kan titta på de långsiktiga intressen att göra produkter, i stället för att stirra på de små vinsterna i framtiden kommer säkerligen förlora Italien. Inte frestas, fantasifulla, skapa bra produkter, grace offentliga.


Ett par:Utemöbler Utställningsområde, Honig Möbler tar dig till den vackra fritiden och långsam liv | CIFF är en underbar första titt. Nästa:Hur att urskilja sämre möbler