Branschen ska möta upp till homogenitet, förbättra kapaciteten hos Origina

- May 02, 2017-

Möbler marknad gemensamt ansikte "bump" händelser, gör konsumenterna av förvirrade, i det långa loppet, mer göra varumärke effekten är minskad, kundlojalitet.

Detta är en ålder av personliga, populära, vanliga produkter har varit svåra att fånga konsumentprodukternas hjärta och kopieras från andra håll.

Enterprise förstärker det ursprungliga medvetandet, förbättrar originalets nivå, undviker homogenitet, för att lyckas i marknadskonkurrensen för att få konsumenternas fördel, uppta mer konsumentmarknad.

Homogenitets öde börjar

I möbelindustrin har skyddet av frågor om immateriella rättigheter alltid varit oroliga områden av industrins utveckling, från produktutformning, varumärkeskoncept och till och med fenomenet som varumärkeslogotypen.

Kombinerat med sitt utseende design lätt att imitera, så säljer produkterna alltid inte flyktet av kopian.

Det är rapporterat, dessa kopiera produktgator beroende på två aspekter: För det första en ansökan om patent för en längre period, för att slutföra hela processen kommer att ta lång tid.

För det andra är den juridiska definitionen imitationskopia inte klar, göra partiell affärsman.

Inte bara sådan, imitationsplagiat, utan tvekan, vinsten kan inte bara rädda länken av produktforskning och utveckling, utforma ett stort antal personalresurser, kan direkt ge mer försäljning, hjälpa dem att slutföra det årliga målet.

 

För att stärka originalets förmåga

Någon, för utvecklingen av ett företag behöver pengar och varumärkesfrämjande.

Mot bakgrund av situationen för nuvarande möbelindustrin är kopiering för företag en ödmjuk och vice.

Företaget är därför nyckeln till utvecklingen av det ursprungliga medvetandet för att stärka, förbättra originalets nivå, öka medvetenheten om skydd av immateriella rättigheter.

När företagsutveckling till en viss storlek har produktmarknadsföring automatiskt konverterats till varumärkesmarknadsföring, blir originaldesign också naturligt en av kärnfaktorerna för företagets varumärkesvinst.

Såsom är känt för alla, när varumärket är märkt som imitation plagiat, kommer bilden av företaget att förstöras.

Så möbler företag behöver innovation, designa fler produkter som möter konsumenternas efterfrågan, kan baseras på marknaden.

"Hit face" inte generad, vem som helst ful förakt.

För att undvika homogeniteten måste möbelföretaget börja från och med nu, startar från varje produkt.

设计 思考 .jpgEtt par:Utomhusgrillrelaterade möbelprodukter för att leda USA: s hushållsmarknad i framtiden Nästa:2017 Inhemsk och utländsk möbelutställningstidslista