I Optimization Evolutionary | Milan Exhibition Soft Möbler Trends Report

- Apr 13, 2017-

Kontinuerlig optimering av modulär design

Den modulära designen av soffa milan mässan har blivit den dominerande trenden av varumärket genom modulen utformningen av kontinuerlig optimering, inklusive tillbehör till en enda modul uppdateringar och modul, i den begränsade mellan moduler, ge mer rikligt utbud. Dess väsen är ett märke i att utforska hur man bättre balans mellan massproduktion och olika behov.


Baserat på funktionen hos det nya sättet att leva detalj optimering

Elektroniska produkter för att ändra livsstil för konsumenterna, nytt sätt att leva av funktionen av programvaruprodukter för daglig högfrekventa kontakt lägger också fram den nya efterfrågan. Hur att borsta telefonen mer bekväm soffa, säng, leka med pad, Milano varumärken gav hans svar.


Synkroniserad mode färg

Milan utställning varje år, naturligtvis, inte kommer att missa PANTONE färg siffra, för kvartalet mode färg är, kommer varumärket att vara avgörande svar genom att byta tyger. Under 2017 den årliga gräs grön färg är vanligt förekommande i årets show.


New stödja små

Huvudprodukterna från soffan, hängmatta modellerna är relativt stabil, men att bilda en komplett uppsättning av små mer utveckling utrymme, blir en höjdpunkt av de viktigaste produkterna. Främst genom mässan i år, stödja små mängd modeller, multipel materialkombination och utformning av mix för att göra ändringar.


Stilen är mycket utrymme atmosfär

Efter ändringen av själva produkten för att minska ändrar mer utrymme uttryck förekommer i nonphysical. Rymden är förändringen av ljus och skugga, mjuk klädsel prydnad av gröna växter, gör slutpunkten av ornament, milan utställning programvara varumärke tillägnad oss en underbar fest. Flera materialkombination och design av mix för att göra ändringar.


forskare efterord

Presenteras av Milan programvara varumärken ändra fenomen kan vi uppfattar Milan bakom programvara modellering är konstant eftersom varumärken har slagit ut tonen egen utveckling och tillväxt system. Inom denna ram kommer varumärket endast grundas på utvecklingen av årliga förändringen som en del av optimering och innovation av förpackningar, vägs och inte blint emot marknaden förlorat sin essens.

Bandytan, genom analys av programvaruprodukter, hoppas vi att fler företag kan genom utseendet, se internationell benchmarking logiken bakom varumärkesutveckling, söker hög ordning överlevnad lag möbelindustrin.


Ett par:Kinas fastighetsmarknad Begränsningar, möbelindustrin Opåverkad Nästa:Ta du vet i förväg 2017 Chicago International Utemöbler