Ikea i framtiden kommer sannolikt att lansera en inbyggd möbelprodukter av artificiell intelligent teknik

- May 10, 2017-

Möbelhandlaren ikea kan lansera inbyggd artificiell intelligenssteknik i framtiden för möbelprodukter.

Det danska innovationslaboratoriet Space10 undersöker nu att människor vill se i den virtuella assistenten, det betyder att den svenska automaten kan överväga att inbädda AI-teknik för möbler i framtiden.

Utrymme 10 på undersökningen för att bestämma kunder vill få vilken information i virtuell assistent för intelligenta möbler.

I de flesta fall problematiseras dessa kring dig till assisterande könsbestämning (man, kvinna och neutral) och om användaren vill AI-assistent mer mänsklig eller maskinhumanisering.

Undersök ytterligare ifrågasatt om användaren den virtuella assistenten ska reflektera användarens värderingar och världsutsikt, oavsett om du vill virtuell assistent upptäcka användarens känslor och reagera på känslor och även följa samma religion med användaren.

Det handlar också om frågor som sekretess, kräver att användaren påpekar att det kan hämta användardata och under vilka omständigheter AI kan samla användardata för att förbättra den övergripande interaktiva upplevelsen.


Ett par:Behöver fastställa betydelse för miljöskydd är en viktig trädörrindustri Nästa:Vad är den kinesiska stilmöblerna