IKEA Möbler är en gång ihåg Säkerhetsriskerna finns i varje hörn

- Dec 18, 2017-


Nyligen är ikea hem igen på grund av "arkets liv" -händelse placerad i mitten av vågan.


"I USA har ett barn i Kalifornien dödats av en omkastad möbel. Ikea återkallar totalt 17,3 miljoner lådor i USA." När nyheterna kom ut, kunde många inte sitta kvar. Ikea förutom att vilja veta om hushållsbruk av lådor kan återkallas, kan mamma och pappa inte låta bli att oroa sig för mer, mycket mer med lådans stora möbler i hemmet, inte kan se om barnet ibland klättrar att spela, vad kan jag göra för att undvika liknande risker?

I själva verket finns det frågor om barnets säkerhet, inte bara på ett "barnrum", den vuxna levande utrymme, festen är också ett barn glada himmel och jord, kan också vara en gömställe för några säkra dolda problem. I detta avseende vet "Guangshas ålder" om säkerhetens dolda faror för "barnrum" och hjälper föräldrarna att dunka.


Barns säkerhetsproblem kan också hända på vuxnautrymme


Alltid tänkt köpte barnmöbler för barn, även om söta, alltid trodde att barnbarnrummet är vackert inredda och du spelar nog, alltid trodde att filébearbetningsskåp är säkert, faktiskt när omfattningen begränsas till barnets liv som definieras som "barnrum utrymme, behöver föräldrar uppmärksamma säkerhetsproblemen är mer och mer.


Ikea China har nyligen, som svar på fallet med dumpningsincidenten, utfärdat ett nytt uttalande den 12 juli 2016 för att återkalla malmlådan. Samtidigt sade ikea China: "Ikea har blivit utrustad med en tät bunt i årtionden i lådeskåpet, och fastsättningen av den övre väggen är nödvändig i installationsanvisningarna." Om produkten inte är fixerad på väggen, bör konsumenterna välja andra lagringslösningar. Det är självklart att säkerhetsnivån är självklart huruvida det är barnens speciella möbler, eller något av skåp i hemmet, som upprätthåller god stabilitet.


Känsla av krydda, älska älska nya saker, när barnen är nyfiken på allt hemma är viljans lek, så de som inte hade varit föräldrarnas "uppmärksamhet" detaljer kan bli ett problem för den skyldige.

Möbler bör installeras med en stark struktur

Säkert skåp krävs, i ia är väggankret ordentligt fixerat! Användningsguide finns i, i gips- eller gipsväggen med träpelaren, ingen träplatta torrvägg, tegelvägg, skåp sätter sig i en andras position med olika armaturer. Ikea säger att det är upp till vilken hårdvara som ska säkerställas att möblerna är ordentligt fastsatta på väggen, beroende på väggmaterialet. Det är faktiskt inte bara för barn, men om några av skåpen inte är tillförlitliga nog, kommer vuxna sannolikt att ha olyckor.

Å andra sidan påverkar möblerstrukturen stabiliteten direkt hemets säkerhet. Bokhylla den strukturen är för lös, sätta på hyllan för att undvika att låta barnet komma i kontakt, ibland, "push-down" lysande temperament, kan barnet inte vara vilken fördel.

Utöver detta föreslår karaktären inom studien att om det finns ett 1-4 år gammalt barnhem, dörren till skåpslådan och försök att inte bli för låg, när barnen är öppna, kommer fingrarna sannolikt att hända . Tänk inte att vuxna är lätta att agera för sina barn, och varje gång de öppnar, stänger, sätter eller tar de kan de oväntat skada dem.

Särskilda material bör undvika bräcklig brytbarhet

En konsument berättade nyligen de dåliga tiderna, vänners hem tog sjalen i ögonen och började spela, oavsiktligt stötte in i garderobsdörren, glaset brutit, lyckligtvis gjorde barnet inte för stort av skada, gör också människor rädda.


För vissa föräldrar kan ljusglas och keramiskt material medföra skönhet i hemmet, men i själva verket skador familjen glasprodukter på barnet, inte de enskilda fallen. Glas te bord med skarpa hörn skära barnets kropp, lära sig att gå, baby upprörd steg på glas efter glas vasa fragment skadar huden, inklusive oavsiktligt krossade glasdörrar och Windows, dålig kvalitet när hemma av glas, keramik och andra bräckliga produkter nära barnets liv, mamma och pappa måste vara försiktiga.


För barnet händer faren ofta i "nyfikenhet", så kommer vissa "ömtåliga bräckliga" föremål på hyllan, låta barnet röra, är många föräldrars val. Objektet är viktigt att notera att det i en hög bör också lova att inte falla, och i valet av möbler bör försöka undvika glas med horn och glasets tjocklek. LTD är mycket bräckliga produkter.


Detaljer bör tas om hand


Det är det första som många föräldrar måste göra när de har en bebis. Om du kan hantera det i många delar av ditt hem, kommer ditt barns säkerhet att garanteras.


Det är också viktigt att notera att barnet som gillar att springa runt i huset kan också behöva ett säkerhetskort för att förhindra att det blir trasigt eller låst inuti. För barn som gillar att peka hål i hål med sina fingrar är säkerhetspluggkåpan nödvändig, och isoleringsmaterialets skyddshölje kan förhindra barnet från den fara som orsakas av fingerens strömförsörjning. Med liknande "effekt" kan kökskyddet förhindra att barnet vrider köksvredet för att öppna tändkällan för att undvika oavsiktlig förekomst. Barnfönsterets säkerhetslås kan styra familjens mobila fönster för att öppna, förhindra att barnet öppnar fönstret för stort och olyckan faller byggnadsrisk.


Förutom barnen "ofta kommer ofta till" vardagsrum och sovrum utrymme, säkerheten i köket och toaletten också kan inte ignorera, förhindra fallmatta temperaturen ska mätas, kan förhindra brännskador termometer, alla aspekter av livet, glöm inte barnens säkerhet.

För: www.szfa.com

Ett par:Bamboo Rattan Möbler Underhåll Tips Nästa:Vad är de viktigaste faktorerna för utemöbler shopping?