Hur man skyddar och rengör din rotting soffa

- Dec 10, 2018-

Vinstocken är så vacker eftersom den är hållbar, så de flesta rottingmöbler kräver endast grundläggande rengöring och vård för att bibehålla sin naturliga styrka och färg. Följ dessa steg för att göra din rotting soffa ser så vacker ut som den dag du köpte den.

1. Rengör ytan regelbundet. Månatlig eller veckovis rengöring är det bästa sättet att skydda din rotting soffa och förhindra stora skador. Späd med vatten för att rengöra vattnet. Använd en mjuk trasa för att avlägsna skummet från ytan och torka sedan rottans soffans yta utan att låta träet blötas. Var noga med att använda en tandborste eller annan liten borste för att komma in i luckorna och spåren.

2. Sätt in rottingssoffan inomhus. Även om rotting verkligen gillar fukt, är det inte utomhusmöbler. Håll din rotting inomhus, det är bäst att undvika direkt solljus, och rottingssoffan kommer att hålla en lång tid och se bättre ut.

3. Kassera fläckar eller andra stora skador omedelbart. Torka fläcken så snabbt som möjligt med ett diskmedel och ett tygduk. Om träet är allvarligare skadat, t.ex. sprickbildning eller sprickbildning, försök den kokta linoljan för att sätta tillbaka fukten i materialet. För riktigt svåra saker, var god kontakta en rotting- eller korgkompetent som kan ta hand om träet.

4. Utför en viktig rengöring varje år. Noggrant rengöring kommer att ta hand om smutsuppbyggnad och förhindra ytterligare skador. Torka rottan med tvättmedel och använd lite mer vatten än du använder för rengöring varje vecka. Torka sedan träet så snabbt som möjligt, med en hårtork eller placera en rotting soffa i solen. Slutligen applicera ett skikt av skalak eller lack för att försegla veden till nästa år.


Ett par:Honig vann den 9: e provinsiella guvernörens Cup Excellence Award och tredje pris av den särskilda konkurrensen Nästa:Nya Zeeland kundens sofforder är redo för leverans, tack för ditt stöd