Hur man förhindrar det tempererade glaset blåses

- Jul 25, 2017-

Torkat glas är en djupbehandlad glasprodukt som är gjord av planglas som skärs, kantas, tvättas, torkas och värms sedan till nära glasmjukningstemperaturer och kyls snabbt av glaset, men på sommaren är det lätt att blåsa. Anledningen är att vi ofta öppnar luftkonditionering på sommaren, inomhus och utomhus temperaturskillnaden är för stor, lätt leder till härdat glas blås. Men faktiskt varma och kalla är bara incitament, grunden eller höga föroreningar av glas, kvaliteten är inte upp till standard, dessutom har dekorationskonstruktion, felaktigt underhåll och glasblåsa också ett förhållande. Det kan ses att installationen och underhållet av härdat glas är extremt viktigt.


För att undvika varm och kall ojämn

Om i extrema fall vid glasets båda ändar applicerades på hög temperatur och låg temperatur, så kommer 90% av glaset att blåsas, t ex tändt glödgande kallt vatten, glödande glas kommer att brista. Även om det härdade glaset, kommer denna situation att hända mycket liten, men inte rädd för tio tusen rädd för.


För att undvika det härdade glaset under lång tid i trycktillståndet

För inomhusskönheten väljer många familjer att använda härdat glas som ett bordsbord, soffbord, det generellt härdade glaset för att motstå tryck mellan 70mpa och 100mpa, trycket från glaskraftsområdet är det maximala trycket som det kan tåla. Omvandlad till varukvaliteten = (tryck * område) / 10, om inte nödvändigt, vill inte häftad glasplattform på lång sikt placera tunga föremål för att undvika att tryckvärdet på den kritiska punkten som leder till tuffat glas brutits.


Förbud mot användning av skarpa, hårda föremål som slår i glashörnet

Eftersom spänningen i det härdade glaset koncentreras i hörnen, hörnet en gång sönder, det härdade glaset ökar risken för bristning, så för säkerhetens skull, använd inte skarpa, hårda föremål för att träffa det härdade glaset.


Förvara bort från syra och alkali

För att undvika exponering för tempererat glas för natriumhydroxid (NaOH aerosol) och andra alkaliska ämnen och fluorflussyra (HF) är glaset huvudsakligen kiseldioxid (SiO2). Ovanstående ämnen kommer att vara en kemisk reaktion.

Härdat glas är överlägset vanligt glas, men om det används felaktigt eller brist på underhåll, kommer det att bli brast, bruten risken, måste köpas i god kvalitet, i det dagliga underhållet.


Ett par:Utveckla miljöskyddsmöbler, låt Ningbo trämöbler vara oroliga för att möta återfödelse Nästa:Japan KDDI tillsammans med USA Sigma Design för att främja Japans första smarta hemtjänst