Hur man behåller möblerna i utemöblerna

- Aug 29, 2017-

Rösten utgör möbler på vintern för att de är en fiende, eftersom hemmet har värmesystem på vintern, om det är rottmöbler som är nära värmen, rottingmöblerna lättskörda, duktila, nära en värmare är lätt att deformeras, särskilt vissa i vissa delar av limvidhäftningen, nära en brand eller upphettningstid kommer att vara skakiga.

Rörets tvärsnitt gör att möblerna var fulla av fint rör ovanför, så rottmöblerna är tillräckligt mycket, men för mycket vattenrottningsmöbler blir mjuk, lös struktur, sitt ansikte kommer att falla och det är lätt att fiska mögelpunkt i vävt nät.


Fördelen med rottingmöbler är att om den är deformerad kan den användas för att fixa den till sin ursprungliga form och den kommer att återgå till sin ursprungliga form efter torkning på en ventilerad plats. Så, när rotanmöblerna slingrar, kan de minska negativ, smart och jämn stödja den, så att återgå till det ursprungliga utseendet inte är ett problem.


På grund av att fuktigheten hos möbler av sockerrör utgör relativt mycket, så väldigt lätt att få den främling av insekt, så när du hittar den lokala av krukmöblerna i hemmet för att få insektmoten att göra vad man ska göra? Pepparkorn eller pepparkorn kan användas för att döda insekter, och de är inte mycket skadade för rottingmöbler.


Slutligen ge dig lite råd, rottan gör att möbler används efter en tid med svag saltlösning torkas, kan redan dekontaminering och bibehålla sin flexibilitet, långa långa och måste vara sprött motstånd, äter insektsresistens roll genom att moth, brukar använda miljön för att hålla ventilerat torrt, vått väder runt varje halv måne ljus i solen, är bättre att cany material ytan är torr, märkning kan inte länge exponering.


Ett par:Gammal möblerlackering Nästa:Custom Furniture Production Process och Process