Hur man urskiljar sämre möbler

- Dec 12, 2017-

Erhållen den snabba utvecklingen av hushållet är dekorerade, bra och onda människor blandas och dekorerar marknaden samtidigt, sämre kvalitet, dåligt gjort, har den allvarliga bristen på sämre möbler på marknaden, gör konsumenterna ofta sämre och sämre, i Villkoren för intressen påverkas. Många av de sämre möblerna har allvarliga brister, som berättar för konsumenterna:

Klippa hörn

När man köper möbler blir konsumenterna förvirrade om möblernas utseende och känsla, men priserna är långt ifrån varandra. Faktum är att det finns en stor skillnad i möbelproduktionsmaterialet, vissa tillverkare i möbelproduktionslänken, det finns många skärhöjder, övergångskolonnens fälla måste noggrant lösas för att se igenom. Så var noga med att se till att du är känslig när du köper.

Använd underlägsna basmaterial

Använd basmaterialet som inte blir torrt och masksmätat. Sådant möbler är fuktinnehållet högt, det är lätt att orsaka att den färdiga produkten uppstår som deformation eller mani. Och möbler gjorda av rått eller moth-ätit trä, som skulle kollapsa på ett allvarligt sätt.

Blandningsmaterial av basmaterial

På grund av konstgjorda möbler används mycket i basmaterial av finérsmedelsmetod, så i alla delar av möbler ställer skåpet sig i en andras ställning utseende konsekvent men möbeldelen av basmaterialet ska röras, händer och fötter. Om några möbelskåp och skåpdörr ANVÄNDER melaminbrädan som överensstämmer med miljöskydd och kvalitetskrav, och den stora kärnbrädan som USES formaldehyd för att frigöra mer används i skåpets bakplatta. Vid köp måste man inspektera hela möbler av sig själv, kan inte bara titta på utseende.

Intern produktion av skärande hörn

Eftersom den konstgjorda brädan som brädan typ möbler använder är att använda lim limsystem

Vattnet är väldigt känsligt för vatten, så dess vattentäta prestanda måste skyddas av plåtens plåt och tätningssida. Och vissa tillverkare för att spara kostnader, är inbyggda möbler gjorda i samband med korsning med plåtkanten, fraktur under påverkan av vatten å ena sidan, möblerna, formaldehyden kan inte heller helt avklippas material samtidigt tid och orsaka tung möbler formaldehyd smak.

Hårdvarubitarna ersattes

Byt ut billiga hårdvara och klippa hörn i möbelinstallation. Till exempel har spegelns spegel i den stora garderoben ingen bakplatta, ingen tryckstång, bara spikpositionen. Den här typen av klippa och klippa, lätt att göra spegeln bruten.

När du köper möbler bör du inspektera möbler prov försiktigt, gå till professionell butik för att köpa märkesmöbler. Vid underskrivning av köpavtal för möbler, be säljpersonal att följa innehållet i introduktionen en efter en. När du köper måste du noggrant identifiera, akta dig för att köpa sämre möbler.


Ett par:Landet har ett brett utbud av kulturarv Nästa:När kan barn möbler plagiera?