Hur kan kallas massivt trämöbler, hur ska det skilja sig?

- Jan 22, 2018-

Svar: Massivt trämöbler kan delas upp i helt äkta trämöbler, massivt trämöbler och massivt träfinerat möbler. Tre typer: refererar till alla trädelar är helt äkta trämöbler gjorda av massivt träverk eller äkta träplankmöbler. Massivt trä möbler hänvisar till basmaterialet är gjord av massivt trä eller massivt trä, och har ingen ytbehandling. Massivt träfiner möbler hänvisar till basmaterialet är gjord av massivt trä eller massivt trä, och är täckt med massivt trä faner eller tunt trä (trähud) möbler.

Skillnaden mellan massivt trämöbler och massivt träfinermöbler är "om basmaterialet är tillverkat av faner", ska fanern vara på ytan av träfaner eller tunt trä (trä). Så länge som användes i basmaterialet är mallad, andra alla använder äkta trä, inte heller kallade massivt trämöbler, det är vad vi kallar "platta träkombination" inte "massivt trämöbler.

Därför, om konsumenten vill köpa de riktiga trämöblerna, måste man i förväg veta några massivt trämöbler relevant kunskap, vet i sinnet, låt inte lätt luras av någon oönskad affärsman. Så, hur exakt identifierar massivt trämöbler? Branschpersonal påpekar att konsumenten kan skilja massivt trämöbler från nedan:

I allmänhet är de äkta trämöblerna få perfekta konsistens, som oftast har naturlig färg och de flesta av dess konsistens har viss skillnad, och de "fake" äkta trämöblerna är konsistenta, utseendet är "perfekt". Konsumenten kan se utseendet på massivt trämöbler och positionen på baksidan, om texturen och ärr kan vara mycket bra motsvarar att vara rent massivt trä.

Det mesta av massivt trä med naturlig arom av träd, till exempel ingen parker, doftande, furuhaltig rökelse, camphorwood kommer att ha uppenbar kamferfärg, och en del av den konstgjorda planken kommer att ha en stark spännande lukt, såsom formaldehyd. I synnerhet luktar vissa slutna skåp, som lådor eller garderober, mycket lätt att skilja.

När man väljer och köper kan konsumenten också genom de ljud som de producerat med handknocka träytor för att identifiera, att massivt trämöbler skickar ut ett skarpt ljud och ljudet från de konstgjorda plankprodukterna är relativt lågt.

Konsumenternas känsla är att identifiera, det kan också göras på vikten, massivt trä möbler lite lättare än spånskivor, MDF-möbler med medium densitet och trämöbler, ytor känns mer konsistens, vanligtvis är det manliga plankmöbelhandtaget relativt torrt .


Ett par:Möbler Export Meels Flaskhals att göra OEM utan vinst och inga order. Nästa:Ökande efterfrågan på utomhus fritidsmöbler Populär marknad