Hårdvara Möbler Transformation är i efterföljande Individuella Integral Whole

- Jun 14, 2017-

Hemmet hårdvara av det förflutna är mer att betona dess mekaniska egenskaper, rost, fukttät och trötthet prestanda av verksamheten.

I hemmet outfit kräver alltmer individuation och integral hel dag, måste hushållsartiklar förutom funktionen också ha smycken som leder en person framför ögat och hela kön. Ta skaka handshandle, färgmönster är protean, förutom handtvätt på rostfritt stål på marknaden finns det för närvarande svart, solbränna, ljuskrom, pärlemyckel plus transparent lack, på modellering, med europeisk stil, kinesisk stil, vanlig, abnormitet och så På, kan fullt ut uppfylla behoven hos konsumenterna diversifiera.

Nu är den elektroniska intelligensen som rullas ut i det avancerade ambitionen i främmande land, den korta designen som realiserar ambitionen "håll inte handen", "en touch är redo". Användningen av den nya typen av motståndsslid, vilket gör att skåtslådan blir stark, ingen återhämtning, ingen läckage och förlängning av det lätta spårets livslängd. Hemmet hårdvara intelligens är nu en stor utveckling trend, hushållets liv är allt viktigare för enskilda, är komfortnivån av hemmet mer och mer hög. Nu vill folk ha en lat livsstil, och de ber om mer och mer humanisering och intelligens. Ambryindustrin som använder 35 procent av hårdvaran manifesteras tydligare. I ett bad, i utformningen av vattentemperaturen automatisk justering hygienartillbehör, kortlås, automatisk dörr, såsom induktionsbrytare började också gå in i livet, var och en av oss till intelligent riktning för traditionellt hushåll ger de nödvändiga förutsättningarna.


Ett par:Effekten av humaniseringsdesignen av utemöbler Nästa:Sommarhemvård, hur man förhindrar rottingmöbler sjuka