Haier gränsöverskridande möbler i hela familjen för att skapa anpassad division

- Feb 28, 2018-

Inhemsk möbelmarknad är fortfarande en titt bra feng shui skatt. I 2017 har många av kapitalisterna försökt att sälja möbler, vilket tycks ge möblerna människor en glimt av hopp. Men självklart kommer förstörelsen av kapitalet bara att påskynda marknadskonverteringen. Under Matthew-effekten har polariseringen av verksamheten blivit allt allvarligare.


Har varit känd för det gamla märket av hushållsapparater Haier gick nu ombord på möblerna som passade det här skeppet. I december 2017 meddelade Haier Kitchen officiellt förvärvet av Li live Haier, och bildandet av hela huset anpassade divisionen lanserade ett nytt varumärke Haierhome, planerar att öppna 2018 400 nya butiker, få online och offline. Dess ambitiösa, svimlande.

Jätteväxling, små möbler företag bostadsyta kvar i framtiden geometri?

Smart + anpassade, de nuvarande två stora öppningarna samlades

Att gripa den smarta hem marknadsandel, men också att ta det egna utloppet, attackerar Haier hela huset anpassade marknaden är nästan aldrig tänkt på. I de tidiga åren, kan hushållsapparater som Haiers huvudförsäljningsriktning, även om de senaste åren syftar till den här delen av det blå havet hemlivet, bli utsatt för allmänheten innan det mesta är området för köksapparater och smarta hemprestationer.

Vid den senaste "Global Top Brand Awards", som var värd för International Data Group (IDG), var Haier det enda kinesiska företaget som vann världens ledande TOP10 inom smart hushållsapparater. Vid International Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas i USA visade Haier i januari sina smarta hemprodukter och lösningar i ett stort displayområde på 720 kvadratmeter. För närvarande har Haier U + intelligenta levande plattformsanvändare överskridit 50 miljoner.

Kök apparater, Haier är vind och vatten, samtidig expansion av inhemska och utländska marknader. Förvärvet av Haier Kitchen Li lever Haier, men också för att påskynda strategin för "stort kök". Från köket kan hela köket, till hela familjen, haier beskrivas som vid varje steg.

Haier: kom förberedd

Anpassad i hela rummet visar explosiv tillväxt de senaste åren, många stora företag över hela linjen från de stora varumärkena. Data visar att jämfört med utländska 60% till 70% av anpassade möbler penetration, anpassade hemmamarknaden i Kina finns fortfarande mycket utrymme för utveckling. Fler och fler helhus anpassade affärer, men också för att bevisa att den inhemska helgedomsmarknaden eller ett blått hav kan utvecklas.


Tja, Haier in i hela huset anpassade marknaden, om det började detta sena sena skott? Några professionella tror att många skräddarsydda företag från hela garderoben är skräddarsydda produkter som skåp, skåp och andra produkter från utvecklingen. I 2015 nådde avandeo, ett möbelmärke som ägdes av Haier, ett samarbete med Youjiaju Home Network, och ingick ett utmärkt hemkvalitativt hemköpssystem. Så det verkar, Haier hår all-house anpassade, verkar det som att det är det enda sättet att gå.

Men även om Haier noterade företag för de gamla gränsöverskridande och anpassade nystartade bolagen, som Sofia, europeiska läger och andra tävlingar, måste de också spendera mer. Men med samma problem har Haier egna varumärken, teknologier och kapitalfördelar som är svåra att kopiera av etablerade företag. För tillfället kommer Haier inte att bekämpa oförberedd kamp. Haier från introduktionen av hela köket 2003, och har nu 14 år. Fabriken för att introducera den italienska SCM, Tyskland HOMAG produktionslinjen, kan sägas vara den närmaste från den industriella 4,0-hushållsproduktionen. Dessutom har Haiers R & D-team alltid haft en ledande position i landet. Jämfört med det vertikala möbelmärket kan Haier lättare bygga sin ekologiska kedja, och i slutändan "smart home".

Dessutom har Haier under de senaste åren alltid använt Internet för att gå "pro-people" -linje, med en ny mediamatris som effektivt länkar företag och användare. Såsom mikrobloggtjänst kan ses överallt, "ta tag på" "skriv Duanzi", inte bara öka graden av oro, utan också förbättra användarens lim, vilket banar vägen för framtida utveckling av företag.

Hela huset anpassad marknad intensiv konkurrens

Observerade trenden med stora märken är i grunden accelererande integrationen av hemdesign process, förbättra "one-stop" -tjänsten. Kan i processen så tidigt som möjligt ockupera marknadsandelar, tydligen kärnan i varumärkesöverlevnad. Haier kan uppnå ambitionerna för sina 400 butiker? Det är förutsebart att det kommer att finnas en grupp små och medelstora företag i denna starka duellutgång.

Giant öde vilken typ av vibration kommer att induceras?

Ett uppenbart faktum är att fler resurser och marknader kommer att sugas upp.

Färdig utveckling av möbler ombyggnad

Små och medelstora färdiga möbler företag omstrukturering är frågan: hur man förändrar tänkandet på färdiga produkter, så flexibel produktion, verkligen personlig anpassad? Och ta produktutvecklingsvägen, problemet är: hur man byter kunden För ironcore fans? Hur hanterar vi ständigt ökande design, tillverkningskostnader? Visserligen kommer framtidens färdiga möbelverksamhet att bli svårare.

Hela huset anpassade marknaden kommer att förbättra produktnormer

För närvarande är vår skräddarsydda helhusmarknad fortfarande omogen. Stora företag är stationerade på marknaden, vilket resulterar i hårdare konkurrens och därmed tvingar marknaden till en ny höjd. Detta är också den oundvikliga utvecklingen av marknaden.

Mer kapital över gränserna kommer

Gränsöverskridande framgång kommer att locka mer kapital från över gränsen. Den etablerade storskaliga kundanpassade verksamheten etablerat marknadens grundprinciper, stora varumärken "fusk" över gränsen, hela den anpassade marknaden kan också rymma små och medelstora företag att gå med? Att prata om möbelindustrin de senaste åren är inte lätt, antagligen har möbler människor länge varit domningar. Bara en gång beklagade möbelmarknaden blir mer och mer ovänliga för små och medelstora företag.


Ett par:Liaoning Benxi Möbler Och Träprodukter Enterprise Export Volymtillväxt. Nästa:Experter förklarar inköp av utemöbler