Ökande efterfrågan på utomhus fritidsmöbler Populär marknad

- Jan 25, 2018-

Ägare av Guangdong ursprungligen tenderade att leva utomhus och tillbringa sin semester segling utanför Rinca, en del av deras dagliga rutin. På sin fritid, som bor i hans gård med blommor, chattar med vänner och dricker te är också avundas av dem som reser till Lhasa.

När människors levnadsstandard förbättras, ser fler och fler medborgare fram emot fritidsaktiviteter. Utemöbler har också blivit ett oumbärligt hushållsartiklar för många familjer. Som ett resultat har utemöbler som hängande korgar, korgstolar, svängande stolar och blomställen blivit populära. Nuvarande väderförhållanden i Lhasa, inköp av utemöbler kan också vara för tidigt, trots allt är inte vädret så varmt som vi föreställde oss, men Tianhai möbler marknad franchise utemöbler Mr. Wang berättade för reportrar att i slutet av mars, utemöbler att sälja och inte dåligt, men under de senaste dagarna, affär dag för dag bra. "Nu varje dag försäljningen av utemöbler kan vara över miljoner i april kommer säkert att bli bättre marknader," sade Wang.

Lhasa franchise utomhus fritid möbler verksamhet är inte för mycket, bara i Mother Hot Road möbler några på gatan. Lhasa Huangting handelsföretag grundade även den lokala rotting väv fabriken, produktion och försäljning av sina egna möbler. Insiders sade att med tillväxten i efterfrågan, kanske mer under de senaste två åren finns det fler utomhusmöbelförsäljningsverksamheter för att tjäna allmänheten.


Ett par:Hur kan kallas massivt trämöbler, hur ska det skilja sig? Nästa:Hem produkt hälsa är mer oroad