Möbler Industri Omfattande Olja Till Vatten Miljövatten Stoppad

- Jul 22, 2017-

Med landet för att främja uppgradering av grönindustrin inledde färgindustrin trenden med olja till vatten. 1 september kommer Peking-Tianjin-Hebei första enhetliga miljöstandarder att verkställas, 3.000 företag med miljöproblem, som står inför överlevnadstestet. Bygg, möbler och andra relaterade industrier att aktivt fokusera på "olja till vatten" åtgärder, hoppas kunna använda vattenfärg affärstransformation och omvandling av företag, men står inför många förvirring.


Sedan statsrådets beläggningsindustri utfärdat "Handlingsplan för luftföroreningsbekämpning" som ingår i nyckelhantering har utsläppsminskningen av flyktiga organiska ämnen blivit en topprioritet. Miljöskyddslagstiftningen, konsumtionsskatt, miljöministeriets särskilda inledning "" tretton "VOC: s omfattande program för utsläppsminskning", bildandet av jakten på VOC-potentialen.


Över hela fördjupningen av luftföroreningsbekämpning, har svärdet av VOC-utsläpp "stor" färg, kontrollområde från färgen till senare expansion i industrin. Bygg, möbler, hem och andra beläggningar använder nyckelindustrier för att öka trycket på miljöskydd, "olja till vatten" nära förestående.


Till möbelindustrin har till exempel kring den specifika politiken införts. Till exempel Pekings "trä möbler industrin luftförorenande utsläpp standarder" på bestämmelserna i möbel produktionskedjan i beläggning egenskaper, produktionsprocesser och utrustning och andra produktionsprocesser. Dessutom, Kinas första barns färg GB "barnrum dekorerade med vattenbaserad träfärg" den 1 juli genomförandet av barnrummet för användning av trämöbler gjorde en högre efterfrågan.


Reportrar intervjuade, vissa möbelutövare reflekterar kostnaden för teknisk reform, så många har vågat ta "olja till vatten" det första steget. Å ena sidan oroar de sig för att priset på färg är högre än färgen, kommer att öka produktionskostnaden. Å andra sidan, på grund av brist på myndighetens dataregistrering, ersättningsutrustning, justera processen, utbildningsarbetskostnaderna, men också till vissa småföretag "vatten" avskräckt.


I detta avseende påpekade de professionella att priset på vattenfärg är högre än vattenfärgen, men färgen i säkerheten, härdningsmedelsförbrukningen, konsumtionsskatten och andra extrakostnader är större än färgen, färgen integrerar kostnaderna högre än Vattenfärgen.


Ett par:Japan KDDI tillsammans med USA Sigma Design för att främja Japans första smarta hemtjänst Nästa:Egyptens möbelindustri har lyftt sitt förbud mot import av möbler från Nigeria