Full House anpassning och Wind Power vinst

- Oct 31, 2017-

Det finns många människor i samhället som vill ropa slagord och göra vackra ord. Naturligtvis, följer många av dem vinden.

 

Vad är sloganen av den så kallade kåk anpassat nu?

 

”One-stop shopping för att uppfylla personliga behov, enhetlig stil, rimlig användning av rymden... "

 

Vad kan flytta konsument säga vilka ord, kan huruvida eller inte kan riktigt göra, fuska för att säga igen.

 

Så möbler konstruktion, även konsumenterna som vet något om möbler, tror verkligen så, gå till enda, spara problem; Bara anpassa det och tror att du kan vara annorlunda än alla andra.

 

Så, anpassning av hela huset är de människor som utnyttjar vind och vinst, och använda hela huset anpassad som slogan för att greppa möbler ordern, men sanningen?

 

Eller en kåk som är anpassade säger, ”... Full house anpassning är inte en enkel kombination av produkter, men att gräva djupt i behoven hos konsumenterna, genom skräddarsydda tjänster, att inse de maximalt utnyttjandet av utrymmet och skapa en privat high-end bostadsyta.

 

Inte veta vad den nuvarande så kallade hela huset anpassade-möbelaffär, flera kan göra sådan en unsimple service - skapa privata high-end bostadsyta.

 

Hur många konsumenter måste först, privat, high-end bostadsyta? Vad är andelen av marknaden som är riktigt high-end? Dagens möbler marknaden i Kina, inför folket i 1980-talet och 1990-talet, hur mycket pengar de behöver betala för privat high-end bostadsyta efter att betala de höga priserna?

Ge en familj att designa möbler separat, göra individuation, fortfarande har unified stil, möjligen? Hur mycket kostar det? Och kan vår nuvarande nivå av designers göras?

Är inte det ett trick?

 

För det andra, vad är high-end bostadsyta? Olika människor har olika krav, vissa människor gillar att vara livliga; Vissa människor föredrar ensamhet och tystnad. Vissa människor gillar att läsa; Vissa människor gillar att spela TV-spel och titta på TV... Dessutom, mest folk, även vet inte vilken high-end bostadsyta, vet inte vad de vill, designer, hur kan du veta?

 

Designers kan endast design för konsumenter enligt high-end boytan de förstår. Många av våra designers vet dock vilken high-end boytan är?

 

Är inte det ett trick?

 

Idag, därför så kallade hela huset anpassad kom ut ur huset bara fyllda med utrymme eller platta trämöbler, styrelsen typ möbler är i bästa partiell funktionell och ingen estetisk design, det finns ingen design i design, för att inte nämna vad enhetlig stil.

Anpassning av hela huset är parollen för ordningen för beställa, order om att döda konsumenterna.

 

På grund av den komplicerade prissättning av möbler finns det fem guldmynt, olika tillbehör och andra extrafunktioner, och sedan de komplexa plattorna och timmer citat.

 

Det finns olika sätt att prissättning:

--av den projicerade ytan

--Tryck öppet område

--Tryck på enheten skåp

--enligt programvaran

 

Alla typer av fancy sätt prissättning poppar upp, lämnar konsumenterna i molnet för mycket mer än traditionella möbler.

På nuvarande Kinas nationella inkomstnivå, som såväl som sociala utvecklingsstadiet, hem soffan, bordet stolen, tabellen te, TV arken, sängen och så vidare, kan anpassas? Är det nödvändigt?

 

Vad är situationen för möbelmarknaden utomlands? I USA nådde anpassade möbler runt 2000.

Stora möbler förvara i affärsområdet Sverige anpassade mindre än liten butik, och efter att också i konstant minskar, beställnings-som små möbelaffär huvudsakliga verksamhet, också är den huvudsakliga källan av vinst, men oavsett den stora, medelstora och små möbelaffär, anpassade möbler är mer än 20% av den (utom tyg soffa, detta är deras kultur, deras soffa tyg och gardinen är tie-in, oftast så ofta genom mjuka outfit företaget leveranser, anpassade förhållandet är högre), i senaste åren, mer än 15%.

Kinas anpassade möbler, kommer att om inte konvergent, falla snabbare än Amerika, lägre än Förenta staterna.


Ett par:En syn på Design och Innovation av traditionella möbler Nästa:Huawei och Dubai Real Estate skapa gemensamt smarta hem ansökan tekniklösningar