Frankrikes bästa utemöbler Fermob att gå in på den kinesiska marknaden

- Apr 24, 2017-

Den 24 april meddelade blåmorgon den formella introduktionen av Frankrikes främsta Fermob-utemöbler, och uppehållet i Peking var hemmet för museets staty, öppnade den första Fermob flaggskeppsbutiken.

Som utomhus märken inkluderar Fermob produkter från trädgård till utomhus restaurang, vardagsrum och pool dekoration, dekoration och lite utrymme, "varje användare Fermob kan hitta vad de behöver produkter" Fermob Liu Wanyou, chef för kinesiska agenter, blå på morgonen påpekade I sitt tal vid öppningsceremonin.

Bernard, Frankrikes president Fermob raby "på inledningsceremonin påpekar att Fermob tänkte på att kombinera det roliga och bekvämlighetslivet och göra det till varje ögonblick för att skapa produkter och använda produkter. Bernard raby berättade för reportrar att Fermob berömmelse inte begränsades Till Frankrike har det blivit mer än 60 länder runt om i världen nu restaurang, park, stadion etc., inklusive Harvard University, New Yorks torg, Bryant Park, Michelin restauranger, Louis Vuitton, Nike Peking huvudkontor etc.

Så, frågan kommer, Fermob exakt vilka funktioner som kan locka så många high-end varumärken att använda den?

"Den största egenskapen är dess färgstarka färgfärg", nästan alla såg Fermob-produkter, så svarar. Reportern förstår, för det första är gården som används inom möbelfärgen bara på vit och grön. Senare Fermob genom teknisk innovation till Skapa fänkål, orange gul, vanilj färg färg, vann ett stort antal konsumenter. Teknologinivå för utveckling till idag, Fermob nämns till en ny nivå, inte bara kan ge upp de 24 typerna av färg, och ytjämnheten och Styrka är världsledande.

Förutom färg, Fermob är också världsledande teknik. Enstaka "paint" på denna länk för att utarbeta, Fermob 480 m lång sprayfärglinje, från skydd, torka till UV-pulverlackering tills baklinjekanalen kan 24 timmar utan intermittent Drift och kan inse snabbt för att ersätta hela produktionslinjen. Det är värt att nämna att Fermob 15 sekunder bara 6 minuter för att byta färg, detta är världens snabbaste teknik för närvarande.

Det rapporteras, Fermob på industriell utrustning varje år investeringen är upp till tiotals miljoner euro.

2.jpg

1.jpg


Ett par:Canton Fair Trade Market Share tillväxten inom området Nästa:Marknadsåtervänd Transmission Enterprise lägger stor vikt vid den ursprungliga designen