Fällningsmöbler har en enorm närvaro i Asien-Stilla havet

- Jun 01, 2017-

När urbaniseringen accelererar ökar befolkningen och bostaden blir mindre, efterfrågan på kompakta och bärbara möbler ökar. Bland dem, veck möbler inte bara funktion mångfald, spara fortfarande utrymme, bli den bästa ersättningen för traditionella möbler, marknadsutsikterna är breda.

Allied Market Research nyligen släppt "2014-2022 global fold-möbler Marknadsmöjlighetsanalys och industriprognos, global fold-möbler Marknadsomsättningen år 2022 väntas nå upp till 13 miljarder, 2016-2022 sammansatt tillväxt på 6,8%.

I fråga om efterfrågan på marknaden har den asien-pacific regionen den största marknadsandelen, följt av Europa. Asien-Stilla havet är att påskynda urbaniseringsprocessen, effektiv användning av begränsade rymdbehov, litet familjehus, främjar kraftigt den snabba tillväxten av efterfrågemapsmöbler.

För europeiska marknader är kreativitet också anledningen till att vikmöbler är så populära i Europa. Till exempel kan ett litet soffbord som kan sträckas in i ett bord och en hydraulisk mekanism som roterar 90 grader kan bli en stor sängvägg, och så vidare.

Fällningsmöbler används nu främst i hem, inte för kommersiell användning. De mest populära produkttyperna är soffor, som står för tre femtedelar av vikmöbler. Enligt Allied Market Research är den snabbast växande produktkategori den hopfällbara sängen, som har den högsta årliga tillväxttakten. Några innovativa möbeldesigner, såsom murphy-säng (väggbädd, osynlighetsäng, bäddsoffa) kommer att bli mer populära inom en snar framtid

För närvarande säljs möbelmöbler både offline och online, medan offline-kanalen fortfarande är huvudförsäljningskraften, står för nästan 80% av försäljningen. I framtiden förväntas online-försäljningen av vikta möbler öka snabbt eftersom bekvämligheten och servicen hos e-handel (till exempel fri frakt, inklusive möbelinstallation etc.) förbättras.


Ett par:Egyptens möbelindustri har lyftt sitt förbud mot import av möbler från Nigeria Nästa:Det största problemet med e-handelsutveckling är den enorma indiska hemmarknadslogistiken