Fällningsmöbler har en enorm närvaro i Asien-Stilla havet

- Jul 10, 2017-

Med förhöjningen av urbaniseringsprocessen, befolkningstillväxt, mindre bostadsutrymme och andra orsaker ökar efterfrågan på kompakta och bärbara möbler. Bland dem är vikmöbler inte bara mångsidiga, utan också utrymme, har blivit ett av de bästa alternativen till traditionella möbler, och marknadsutsikterna är breda.

Allied Market Research nyligen släppt "2014-2022 globala vikmöbler marknad möjlighet analys och industrin prognos" rapport förväntas i 2022 globala vikmöbler marknadens omsättning kommer att nå 13 miljarder US-dollar, 2016-2022 sammansatt årlig tillväxt på 6,8%.


Från marknaden efterfrågan, Asien-Stillahavsområdet för att uppta den största marknadsandelen, följt av Europa. Asien-Stillahavsområdet accelererar urbanisationsprocessen, effektiv användning av begränsat utrymme ökat efterfrågan, små enheter och andra bostäder, vilket kraftigt bidrog till den snabba tillväxten av vikten möbler efterfrågan.


För den europeiska marknaden, förutom stadsutveckling, är kreativitet att främja vikmöbler i Europa, orsakerna till det populära. Såsom ett litet soffbord som kan sträckas in i ett bord, roterar 90 grader med en hydraulisk mekanism för att bli en stor säng av väggar och så vidare.


Fällningsmöbler används för närvarande främst i bostäder, i stället för kommersiell användning. Den mest populära produkttypen är soffan och står för 3/5-fällbara möbler totala intäkter. Enligt Allied Market Research förutspådde att den snabbast växande produktbehovet är Folding bed, den högsta årliga sammansatta tillväxten, Några innovativa möbler design, såsom Murphy säng (vägg säng, stealth säng, flap säng), inom en snar framtid kommer att bli mer populär


För närvarande är möbeltillbehör via linjen och online två kanaler för försäljning och offline-kanaler fortfarande huvudförsäljningen, vilket motsvarar nästan Bacheng-försäljningsandelen. I framtiden förväntas försäljning på nätet av vikmöbler öka snabbt på grund av bekvämlighet och serviceförbättring (till exempel fri frakt, inklusive möbelinstallation).


Ett par:En sensor sitter i vägguttaget, kan uppnå ett heltäckande intelligent hushåll? Nästa:Var kommer möbler formaldehyd från