Fem typer av dekontamineringsmetod att rengöra

- Dec 11, 2017-

Nyligen finns det en hel del läsare som konsulterar reportern av canyakvalitativ möbelreningsmetod, de sa att kanjonmöbler används långsamt för att undvika att smutsiga och är slöseri och det är synd att han förlorade men vanligt sätt att rengöra och inte så lätt , reportern rådfråga några experter i branschen, ge läsaren en mängd olika rengöringsmetoder som ett val.
Tvål dekontaminering
Faktum är att rengöring av rottingmöbler inte är en komplicerad affär, och tvål är den bästa rensaren. Du kan skära penselborsten med hälften till en liten pensel och använda dem för att avlägsna smuts från möblerna. Röret gör möbler för att låta möblerna torka en dag efter en dag eller två dagar efter två dagar före användning.
Tedekontamineringsmetod
Möblerna som har målats är färgade med damm, kan använda gasbindning för att sätta i vått terester att torka, eller använda kallt te vatten att skrubba, kan göra möblerna speciella ljusa och rena och ljusa.
Mjölkdekontaminering
Använd en ren trasa för att suga i mjölken som inte kan bli full efter utgången, torka sedan av bordet och så på trämöbler med diskduk, så ta bort smutsseffekten är mycket bra, använd slutligt klart vatten för att torka igen.
Citrondekontaminering
Om trämöbler ska brännas med tändstickor kan du torka med en halv citron och torka sedan av med en mjuk trasa som är nedsänkt i varmt vatten. Äntligen torkas den torra, mjuk duken snabbt och poleras, så kommer originalet att återställas.
Vitvaxdekontaminering
Gnid möbelytan med lika stora mängder vitt vax och varmt vatten, torka sedan av med en mjuk trasa.
Bränsledekontaminering
Rattan möbler fouling tid är lång, påverkar inte bara utseende, också mycket ohygienisk, men kan inte använda vanliga scour scrub det, för att inte skada sockerrör. Den bästa metoden är att använda saltlösning för att skrubba, inte bara kan dekontaminering, kan fortfarande göra rotting mjuk och rik flexibilitet. Dessutom har öl, tandkräm och så vidare rengöringseffekten.

Ett par:Vad är de viktigaste faktorerna för utemöbler shopping? Nästa:Underhållet av den fräscha hjälparens utemöbler