Miljöskydd Papper Möbler Ledande Hem Ny Våg

- May 09, 2017-

Möbler som används ofta är korrugerad papper, papper och förpackning kartongskillnad på hantverk är inom logistikområdet, ytan är kraftpapper, valt bara det bästa materialet, sig själv starkare bärkraft och genom konstruktionen kan det uppnå större lager.

De flesta av dessa möbler är importerade papper, vattenfastighetsegenskaper är bra, kan vattentäta och mer än fem minuter, så det är lätt att rengöra, behöver bara skrubba med våt trasa.

Jämfört med traditionella möbler är papperskostnaderna inte låga, men i förhållande till varumärket är utformningen av de traditionella möblerna, kostnaden för några vanliga pappersmöbler eller lägre pris mycket lägre.

Kanske kommer det någon att tveka om pappersmagasinens bärkraft, det nuvarande pappershyllan kan nå 50 kilo, det faktiska testet stod en man som väger mer än 80 kilo ovan och ingen skada.

Så pappersmöblerna när hyllan inte är något problem.

Pappersmöbler viks, vikningsprocessen kan uppnås genom att justera kraftriktningen med större effekt.

På grund av papper från trä återspeglas pappersmiljöer av miljöskydd från var?

Först och främst kan papperet realiseras genom strukturdesignen och den traditionella möbelbärarfunktionen, och vikten är bara 20% till 30% av traditionella möbler;

15 till 17 och papper kan återvinnas, kan återvinnas, vilket är att spara naturresurser.

I möbelindustrin är möbler beroende av resurser en av de viktigaste industrin, möbelindustrin i resursbesparande den ekonomiska utvecklingen av hela hushållsindustrin har en viktig betydelse.

Faktum är att möbelindustrin i resursbesparing har gjort ett genombrott.

Återvinning är ett mycket kreativt i det gröna hushållsdesignkonceptet, uppmärksamheten är att fokusera på hållbar utveckling.

timg.jpg

Ett par:Designer växer träd som konstnärsmöbler direkt från marken Nästa:Vilka certifieringsmöbler företag behöver göra?