Egyptens möbelindustri har lyftt sitt förbud mot import av möbler från Nigeria

- Jun 28, 2017-

Enligt Egypts "dagliga nyheter" som rapporterades den 19 juni meddelade Egypts handels- och industriministers tariq-kort än nyligen, efter olika ansträngningar, att Nigeria slutligen gick med på att avbryta importförbudet mot Egyptens möbler. Sedan 2005 har Nigeria inkluderat möbler i förbudet mot importerade varor (25 sorters), vilket har en negativ inverkan på exporten av möbler. Nigeria har en befolkning på 180 miljoner, som en av Afrikas största ekonomi, marknadsutsikter, kort bielefeld minister kallade på Mr Furniture tillverkare och exportörer använder gynnsam tid att lyfta förbudet, öka exporten av möbler.

Möbler är den viktigaste exportvaran i Egypten, enligt den egyptiska möbelportföreningen, som exporterar $ 107 miljoner under de första fyra månaderna 2017. I den norra staden Damietta bygger Egypten en möbelstaden på 331 hektar och skapar 25 000 direkta jobb Och 40 000 indirekta jobb.


Ett par:Möbler Industri Omfattande Olja Till Vatten Miljövatten Stoppad Nästa:Fällningsmöbler har en enorm närvaro i Asien-Stilla havet