Utveckla miljöskyddsmöbler, låt Ningbo trämöbler vara oroliga för att möta återfödelse

- Jul 18, 2017-

Under de senaste åren har Kinas möbelindustri plågats av överkapacitet, stigande råvaror och arbetskraftskostnader och utländska tekniska handelshinder. Data visar att från 2014 till 2016 sjönk värdet av kinesisk trämöbeleksport i tre på varandra följande år. Ningbo är en nationell viktig möbler export bas, med nästan 300 trä möbler export företag. För att klara den svåra utrikeshandelssituationen uppmuntrar vår stad aktivt möbelföretag att utveckla miljövänliga möbler, utveckla varumärkesekonomin och komma ut ur exportdilemmet så snart som möjligt.

För att höja importprodukter tröskeln till problemet som Europeiska unionen, USA, vår stadsmarknad av trä möbler exportföretag först lära sig dessa nya regleringsstandarder, passet för kvalitet och säkerhet av råvaror. Samtidigt stärka inspektionen av färdiga produkter för att säkerställa att produkterna kan uppfylla de relevanta kraven i importländerna. Under första hälften av året var exporten av trämöbler i Ningbo upp till 100%, vilket inte berodde på export av kvalitetsproblem.

När andra trämöbler företag är nöjda med att göra märkningsprocessen för utländska möbelmärken, började Ningbo Furniture Companies, representerade av Alte, påskynda utvecklingen av oberoende märken. Så tidigt som 2007 har Ningbo Art Furniture Co., LTD., Lanserat egna märkesmöbelprodukter, och gradvis i oss etablerade Europa och andra ställen mer än 30 amerikanska livshallen, som främjat försäljningen av egna märkesmöbler . , Enligt bolagets ordförande Zhao Jianquan under de senaste tre åren, har ny konst utvecklat mer än 200 amerikanska möbler, den amerikanska marknaden som ägnade sig åt fördjupningsmarknaden bibehöll en 30% tillväxt i Förenta staterna förra året. För närvarande har hela staden uppstått drömmen ying, kai da, heng jia och andra en rad export trä möbler företag med oberoende varumärke.

En gång med Peking, guangdong antik möbler samling av gamla möbler samling av de gamla möblerna, genom produktjustering tillbaka till tillväxten spår. På 1980-talet bildade cixi det första företaget för att köpa, reparera och tillverka efterföljda gamla möbler. När verksamheten är bäst finns det mer än 70 behållare av antika möbler från cixi. Med bristen på gamla möbelresurser och förändringen av utländsk efterfrågan på marknaden, var emellertid cixi antik möbelindustrin tvungen att ta vägen för omvandling. Efter år av groping, idag har cixi trämöbler utvecklats från innan Ming och Qing dynastier möbler till olika livsmöbler, hotellmöbler, kontorsmöbler, design stil är också från en bara gammal vind vind, gammal europeisk stil, modern, pastoral, Kreativ och olika stilförändringar. Under första hälften av året återhämtade cixi trämöbler exporten.

Enligt statistik från Ningbo inspektions- och karantänbyrån var värdet av export av trämöbler i Ningbo 410 miljoner USD år 2016, en ökning på 5,13 procent från år till år, medan trämöbler i Kina sjönk 9,38 procent. Våra städer trä möbler export omfattar massivt trä möbler, styrelse möbler, trägolv, trä hantverk och så vidare, säljer till USA, Australien, Japan, Tyskland och mer än 130 länder.


Ett par:Egyptisk Möbelindustri Till Välkommen Den Nya Machine Nigeria Ban Möbler Import Ban Nästa:Hur man förhindrar det tempererade glaset blåses