Design för livet -honly

- Sep 23, 2017-För närvarande finns en ny trend av "design for life", som också härrör från det västra mainstream designkonceptet.


Designad för livet, det vill säga för att underlätta människors verkliga liv, skapa för att få konstnärlig estetisk känsla av möbelprodukter, tanken på den här broken, den tidigare designen är lång, det traditionella tänkandet, gör gemensam design, liv, sekularisering, låt design tjänster i det vanliga folks liv.


När designen svävar till det vanliga folks liv; När designern är en vanlig existens, blir en oumbärlig del av livet, bli medlem av det vanliga försköna livet, designen har bördig jord, den verkliga designen har också en stark vitalitet.


Tror att det här är en ny tanke på "design for life", uppstår ett stort antal kreativa möbelprodukter vid det historiska ögonblicket, samtidigt kommer sådana möbelprodukter att vara perfekt fusion med vanligt folkliv.

Möblerna av honligt är utformad med livet, med enkel designstil som huvudmelodi, som uppfyller din strävan efter liv och kvalitet.


Ett par:Vad är vägarna för kinesisk möbeldesign från svagt till starkt? Nästa:Gör sova lättare och göra mer sömnkvalitet