Custom Furniture Production Process och Process

- Aug 24, 2017-

I den tid då man anpassar möbelutrymmen kommer de nyrenoverade familjerna att överväga att köpa anpassade möbler, eftersom anpassade möbler, enligt lokala förhållanden, kan vara "slumpmässiga", det är bara rätt produktkvalitet, funktion, färgmatchning, design, Installation, inte bara för hela hemmiljöen Kaka på tårtan, men också för att skapa en harmonisk konstnärlig atmosfär, särskilt för små och medelstora storlekar är särskilt användbar.

1, lofting

Oavsett om du är anpassad är garderoben, TV-skåpet eller vinskåp etc. innan produktionen av varje möbelprodukt måste gå igenom utgåvan innan läraren sätter ett bra prov, men loftet används vanligtvis endast i form av Möbler struktur.


2, valmaterial öppet material

I allmänhet utförs möbelfabrikmaterialen enligt följande kriterier: För det första är trämaterialets struktur vacker, måttlig vikt, god seghet bättre; Följt av att fokusera på träkvalitet, ta bort död, burst, svart, mögel och träd Core line och andra defekter, vilket återspeglar den goda materialnivån; Efter det är ordnat att öppna material, är varje produkt i enlighet med storleken på ritningarna för att öppna ett bra material, och en bra produkt för att få träbearbetningsverkstaden börjat producera.

3, snickeri

Träbearbetning är i själva verket en del av produkten från en bra ullbearbetning till ritningarna som krävs av formen och storleken på en process.

4, färg

Måla detta steg för effekten av möbler att göra effekten är nödvändig, ytan av jämnheten, ljusstyrkan avgör möblernas skönhet. Bra möbler varumärke, miljövänliga produkter i färgen är strängare krav.


5, palpable tyg

Sängstol eller andra produkter som kräver en tygduk, efter att färgen börjar börja tygna, är processen förmodligen skuren torkduk / skuren svamp - spraylim - tygduk, först och främst till tyget och svampen är skuren, svamp Bra efter Möblerna bör placeras i förhållande till ovanstående, det är krökningens krökning, och sedan fixeras på möblerna bara bra, och sedan sprutas limet efter garnduken helt fint, klädspänne och kristallspänne och så vidare.


6, installation och förpackning

När alla produkter är färdiga är det nödvändigt att installera några tillbehör etc., och färdigprodukten är också klar. Produktförpackningar för skydd av produkten är också nödvändiga, måste i allmänhet använda en bra bit av pärlpåsar med möbler och sedan återanvända papper för förpackning, och sedan hela tejpen förseglad och sedan spika träskydd.


Detaljerad produktionsprocess


Så många människor väljer nu skräddarsydda plåtmöbler, så följande på plåtmöblerna, till exempel att presentera sin detaljerade produktionsprocess.


Plate möbler produktionsprocess från beredning av råmaterial, efter träbearbetning, färgbehandling till slutförpackningen och många andra länkar och steg. Plattformens komplexitet med produktdesign, produktstruktur, material och produktionslinjer på typen av sortiment och många andra faktorer är nära relaterade till lådans botten. Endast behovet av att öppna materialet kan vara och för den ihåliga Ihålig skåpet panel, En enkelpanel bearbetning kommer att vara mer än 20 procedurer att slutföra.


Ett par:Hur man behåller möblerna i utemöblerna Nästa:Varför är de bästa möblerna utrustade med vattenbaserad färg?