Mysiga Chunky stickat stol är en jätte vävda placerar du bekvämt kan sjunka i

- Nov 11, 2017-

London-baserade designern Veega Tankun av Veega Design hantverk mysiga och moderna stickade skapelser. Med öga för konstnärliga interiörer mönster de Universitetar av Brighton nyutexaminerad en-av-en-slag armaturer och unika möbler. Hennes senaste projekt är en märklig, överdimensionerade chunky stickat stol.


Påminner om en enda, Gigantisk bit garn, skräddarsydda lappa består av tvinnade rör minutiöst sticka av Tankun. Knyts ihop i en fläta-liknande design, gängade genom en träram och hålls på plats med en gul sladd (”detaljer, fråga”, Veega förklarar), rören utgör en bekväm och överraskande stark sits. Och återges i en slående blå nyans, uttalande lappa lägger en pop av färg till alla rum.


Pjäsen är en del av Veega Design Crafting Comfort line, en modern serie av ljusa och grafiska sticka hem inredning och tillbehör som utmanar den urgamla metoden att konstformen. Genom dess färska och ursprungliga estetiska syftar Crafting Comfort ”till att uppfinna och avancera traditionella textilier tekniker som är ofta glömts genom att tillämpa ovanlig användning av garn och material i en djärv och lekfull design”.

blob.png


blob.png

blob.png

blob.png

for:mymodernmet.com

Ett par:Swinging Soffa ger den ultimata avslappningen i naturen Nästa:Nej