Kinesisk stil sittutrymme soffa sätter gemensam känsla

- Jun 17, 2017-

Är det viktigaste i vårt hushåll dekorerar vardagsrumsutrymmet, för att behandla människor, familjen är alla i vardagsrummet, sittmöblerna sätter många människor ofta inte mycket förstå, lyssna på sofffabriken i Chengdu sen små smink Tillsammans idag kan tolkningen av saker som placeras på vardagsrummet göra en förmögenhet svår.

Soffan är beroende av väggen

Soffa är ett större möbel i vardagsrummet, dess inställning påverkar vårt liv väldigt mycket. Soffan måste placeras mot väggen, moralen av detta "ankare" i feng shui, förklara i livet är att få hjälp, om det kombineras med en bild av en vacker landskapsmålning, så mycket bättre, karriär vindvatten vatten, familj glad Och hälsosam!

Undvik det hårda arbetet

Om ingångsdörren och balkongen är rätt, kan det i geomantiska kallas "hallens hall", att riket i hemmet går direkt, den typiska läckpenningsdesignen. Vi kan designa en partition eller en veranda.

Vardagsrummet lägger grön växt

Huset som nya kläder bygger kommer i grunden att lägga några gröna växter utöver formaldehyd, grön växt är i geomantisk gå upp på ett tag kan faktiskt vara en maskot, vanligtvis lämplig för vardagsrummet som lämnar tjockgrön växt, kan få din familj mer Bekvämt liv, såsom lycklig bambu, rikt träd.

Undvik strålens övre del

"Beam coping" är ett tabu i att dekorera, särskilt i vardagsrummet, eftersom strålen kan undertrycka värdens förmögenheter, direkt påverka fysisk och psykisk hälsa hos familjen, hemlandskapet. Om vardagsrummet har strålen får du inte sätta vardagsrummet under bommen. Vi kan täcka balkarna med takdekoration när vi dekorerar.

5, sitter vardagsrummet fiskskål

Fisk tank på feng shui är en mycket lycklig föremål, en välmående rikedom, blocket är användningen av, sitter i vardagsrummet är det mest lämpade, är det viktigt att notera inte sätta in som nedan, inte heller sätta tillbaka Av vardagsrummet soffan och andra platser. Det är viktigt att notera att fisketanken ska väljas utifrån vardagsrummets storlek.

Det är att introducera kunskapen om vardagsrumsposter placerade, hopp hemma har du måste vara medveten om denna situation, för att undvika, se till att dina finanser rullar!


Ett par:Sommarhushållsunderhåll, Hur man förhindrar klädkvalitativa möbler att vara sjuk Nästa:Sommarhushålls underhåll, hur man förhindrar lädermöbler att vara sjuk