Kinesiska möbler till vad de har läst i Milano?

- Apr 18, 2017-

Inhemsk möbelindustri i ett särskilt historiskt stadium - "utveckling av möbelprodukter" -period, varje år kommer nya produkter i oändlighet. För närvarande används i allmänhet de inhemska möbelföretagen att utveckla nya produkter i ett halvt år, att spela ett prov, omedelbart byta på produktionen, vissa till och med direkt att arbeta övertid utprover i utställningen, olika når inte den utsedda positionen. Reologisk fas, eftersom det inte kan garantera att liknande produkter kommer att vara den andra utställningen, det finns ingen garanti för att produkten kan få större marknadsandel, de flesta företag förändras produkter snabbt i den reologiska fasen.

Titta på milanvisningen, vi kanske inte kan förstå de utvecklade ekonomierna som företräds av italienska företag att utveckla nya produkter behöver använda tre år, de utvecklade nya meddelandet är "design" i designen, nämligen det tidiga skedet av designforskningen Metadesign (känd som framtidig design). Är det första klara målet konsumenter vem är det? Vilka är kraven? Vad har blivit nöjd? Vad är tomt? Ditt kan överträffa konkurrenterna? Lita på att vinna marknadssegmentet? Och sedan detaljerna, fortsätt att förbättra, och för att minimera den potentiella risken, även för Beta-testning, för att se till att marknadsprodukterna är perfekta och framgångsrika. Kort sagt, tiden spenderas i tandem, och vi har ofta inte denna typ av medvetenhet och patient, strävar efter att "en takt når den utsedda positionen".

Kina kommer att bli världens centrum för en annan

S s måste vinna i det kulturella förtroendet

Milan återvänder, upplysningen visar 3, spor har i åtanke. Kina har varit FN erkänt den nio designen av 3 - Shanghai, Shanghai, Peking, men den hårda verkligheten är att designtrenden fortfarande ligger i västvärlden. Historiansoppa hade mer än en gång sagt att "alla frågor, svaret på Kinas egen", det visar att Kina måste öka sin egen system, det är nödvändigt med kulturellt självförtroende.


Utvecklingen av kinesisk möbel design, inte bara i den kommersiella designnivån för väst att lära av, från designteori systemet, utbildningssystem, kulturella system av allsidig konstruktion, marknadsföring. Mer än 30 år med reform och öppning, förväntas vår generation omvandla denna trend, låta Kina bli världens verkliga designnyhet och en högre mark.

Som Kinas No.1 Design Innovation - Shenzhen International Furniture Fair, branschens största branschorganisation i Kina - Shenzhen Furniture Industry Association, Kina möbelindustrin de första forskningsinstituten - Shenzhen Furniture LTD., Shenzhen Power är villig att alltid stå i spetsen för Reform och öppning, moderland i "design guide och ledvatten, kontinuerlig innovation" som vårt uppdrag, ledde den kinesiska möbelindustrin reengineering ett centrum i världen.


Milan återvände från en lång väg att gå, uppkomsten av Kina, långt, ser fram emot fler människor att gå med händerna för att skapa en med oss!


Ett par:Fördelarna med rostfritt stål möbler Nästa:Nej