Kinesisk Möbler, Tenonstruktur

- Aug 08, 2017-

Tenonstrukturen är en kombination av traditionella och lövträdsmöbler i Kina, och sättet att ansluta olika delar struktur. Bland dem kallade den utskjutande delen tenon (eller tenon), den konkava delen Mao (eller mortise, tunga och spår), genom tennfasen, utan en spik kan monteras möbler och fast och tätt, kan använda några århundradet eller Även tusentals år, är världens möbelproduktionshistoria av en stor uppfinning. I den traditionella möbelproduktionen är tennbåtproduktion av högsta representanten hela tennförbindelsen och kan när som helst demonteras av möbler.


Traditionella lövträdsmöbler i produktionen kommer att vara med tonnestrukturen hos de olika komponenterna efter slutförandet av den slutliga monteringsanordningen för att dra åt tappningen och fylla tappen och tappen mellan gapet kvar för att förhindra de lösa möblerna, allmänt bruk Av fisksymbolblå lim För att göra bindning. Fisk simma blåsa är användningen av fiskar simma av raffinering, sammansättningen av naturliga ofarliga, klibbiga och kommer inte att skada träet av möbler, behöver öppna möblerna med kokande vatten kan separeras från strukturen. Och hela rivningen av tältet i möblerna i träbearbetningsnivået kräver strängare och suveräna krav, vilket kräver konstruktion av tennbenet, exakta och noggranna, inte partiella cent. Processen med utmärkt demontering av möbelton-kombinationen kan uppnås mellan graden av ojämn, graden av strikt passform, efter monteringens slutförande som den allmänna fasta, och kan demonteras många gånger, vare sig det är Möjligt att göra en fullständig demontering och tappmöbler och produktionsnivå, Har alltid varit ett av de viktiga kriterierna för att bedöma snickeri i traditionell kinesisk möbelproduktion.


Ett par:Hemmamarknaden är i en deprimerad stat, men utvecklingen är fortfarande bra Nästa:Aktivt omfamna Internet för att hjälpa till att anpassa kabinettet för att ta itu med den unga marknaden