Kinas fastighetsmarknad Begränsningar, möbelindustrin Opåverkad

- Apr 14, 2017-

Nyligen har Guangzhou, Shanghai och Shenzhen utfärdat nya bostäder. Det är underförstått att New Deal i de fyra stora primära städer, inte bara för inköp, fullständigt genomförande har också börjat att successivt utökas till tre eller fyra rader staden. Som lokal fastighetsköp gräns kreditpolicy, finns det ett antal hushåll industrin ifrågasätter fastighetspolitik kommer att påverka hushållens industrin?

På norra och breda, djupa och andra primära städer har utfärdat New Deal


Den 17 mars introducerade Peking ny politik, krav "känt namn i denna stad har en uppsättning av bostäder, och bostäder, men i denna stad har rekord eller bostäder ackumulering fond lån kommersiella bostadslån, köp det vanliga från huset insättning inte mindre än 60%, inköp av vanliga från höljet insättning inte mindre än 80%". 17 på kvällen, är Guangzhou också en ny förordning policy. Befolkningen inköps tröskeln från varandra lön social trygghet eller inkomstskatt för tre till fem år, Vuxen singel eller frånskilda, också kan köpa en uppsättning svärd avser "skilsmässa" sårbarheter som köper ett hus. "Från Shanghai till Shenzhen från Peking till Guangzhou, rum och erkänna kredit redan är kända i de fyra stora primära städer. Ett fullständigt genomförande politiska verktyg har konvergens." Shenzhen fastigheter forskningscentrum, en senior forskare vid Li Yujia sagt.


Reglering av att sprida sig till tre eller fyra linje staden


Med Peking som centrum, sedan mars, Zhuozhou Hebei, Baoding Laishui County, Zhangjiakou dyrkan ceremoni område, Shijiazhuang och fyra andra städer har utfärdat restriktioner. Ring Zhejiang Jiashan County i Shanghai område för ett nytt hem, begagnade bostäder köp, klart inom ramen för länet till den suspenderade i Jiashan County och över läns invånarna i huset för att ha en familj att sälja ny vara bostäder. "Hebei Zhuozhou, Laishui County, och Zhejiang Jiashan County, reglering och kontroll politik, är gradvis förstorad Beijing-Shanghai linje den urbana spillover effekt." Med strategisk rådgivning regissören forskningsavdelning zhang Hongwei, sade förordningen har lockat från primära städer, andra rangens städer, utvidgas till ungefär tre eller fyra rader staden.


Makroekonomisk reglering och kontroll effekt starka cykliska att flyta därefter släpar effekt


För hushåll byggmaterialindustrin, fastighetsbranschen påverkas av den nationella makroekonomiska reglering och kontroll, har den starka cykliska, men påverkan av fastighetsbranschen till hushåll har en eftersläpning. Hushållens branschen med att göra ett rum tid korrelationen är högre och fastighetsbolag gör hastigheten på rummet är relativt stabila. Förrådet dekorera en renoverad andel fortsatte att stiga, i synnerhet i en rad viktiga städer, begagnade bostäder och förrådet dekorera en renoverad del har stått för mer än 30%, och trenden med stigande varje år. Hårdare fastighetsreglering, därför att garderoben, planka, golv, trä, möbler och andra industrier, är effekten inte stor.

På senare tid har alla delar av landet infört strängare restriktioner än någonsin tidigare. Författaren anser att i denna situation, även om bostadsreglering politiska inverkan på hushållens industrin har fördröjning, för effekten är inte stor, men är fortfarande hård konkurrens på marknaden. Hushållens byggmaterial företaget måste vara vaksamma sig att förbättra kvaliteten på tjänsterna, samt på produkter för att möta konsumenternas efterfrågan, så kan med oföränderliga bör förändras.


Ett par:Tips av utemöbler Materials Nästa:I Optimization Evolutionary | Milan Exhibition Soft Möbler Trends Report