Kinas möbelproduktionskapacitet har svarat för mer än 25% av den globala marknadsandelen, ranking först i världen

- Jun 30, 2018-

I slutet av 1800-talet uppfann amerikanska Zalmon Gilbert Simmons världens första vårmadrass och revolutionerade mattrassens historia.


Listade företag xi rimmon inhemsk madrass (19.780, 0.42, 2.17%) rapporterades 2017: "Vårmadrassen i Kina startade i början av 1980-talet, denna period introducerade vårt land ett stort antal utländska sortiment, specifikation av vårens mjuka madrassproduktion , preliminär bygga en prototyp mjuka matindustrin utveckling grund och marknaden i Kina. "


Från "inte dåligt" till "bekväma" inhemska madrasser började massproduktion


Enligt offentliga rapporter uppfanns världens första vårmadras av en amerikan som heter Zalmon Gilbert Simmons.


Simmons byggde en fabrik i Shanghai Yangshupu Road redan i 1930-talet och annonserade den i den dåvarande "deklarationen" enligt bolagets officiella hemsida.


De flesta av våren sängar som råder i Kina på 1980-talet var hushållsartiklar, och ett stort antal vårmadrasföretag sprang upp i det tidiga skedet av reform och öppnande, inklusive sui bao, jia hui, anhui bao och ji.


Efter att ha gått in i 1990-talet började Kinas madrassindustri att ta den standardiserade utvecklingsvägen gradvis och de inhemska utvecklade sängmaskinerna började tas i bruk. Samtidigt ändras också människors krav på madrasser, från "inte dåligt" till "bekvämt" och "hälsosamt".


När den inhemska madrassmarknaden öppnades av de lokala företagen började några utländska märken komma in i Kina, några just öppnade butiker och några direkt inrättade fabriker för produktion.


Mattess varumärke ökar medan mattess kategori också uppstår oändligt. Palmmadrass, madrass av madrasser med skummadrass, latexmadras, vattenmadras, madrass, magnetisk terapimatta upp en snabbtäckande madrass, ta en stor marknadsandel, vilket ledde direkt till den globala marknaden för krympningsfjädermadrass.


Madrassindustrin utvecklas kraftigt och marknadskonkurrensen blir alltmer hård. Enligt analysen av offentliga data var konkurrensmiljön på den tiden ungefär som följer:


Inhemska företagsnummer, de flesta av de småskaliga produkterna, låg kvalitet och marknadsföringsförmåga och produktutvecklingsförmåga är begränsade, produkthomogeniteten är allvarligare, mest beroende av priskriget för att kämpa för marknadsandelar. Utländska märken som kommer in i Kina har vanligtvis tydliga fördelar inom designnivå, produktionsteknik och maskinutrustning.


Ett par:Kroatien kundordern förbereder för lastning och lossning Nästa:Amerikanska kundstolar redo för beställning