British AR Visualisering möbelföretaget vunnit sex siffror

- Apr 08, 2017-

Företaget är beläget i Manchester, är England ett förstärkt verklighet programvaruleverantör, dess produkter kan tillåta användaren att visualisera i hemmet möbler produkter. DigitalBridge nu får mer än 700000 pounds av investeringar från privata investerare. Bland dem, 350000 pounds från investmentbolaget L Marks, grundare av Stuart Marks. Varuhuset John Lewis till DigitalBridge investering för 100000 pounds.

DigitalBridg verkställande direktör David Levine sade sexsiffrigt investeringen kommer att användas för att förbättra företagets utvecklingsteam och förbättra användarupplevelsen plattform. Fler återförsäljare börjar se ", sade han i en blandad verklighet plattform för kommersiella intressen, särskilt webbutiker. Den senaste omgången av investeringar bevisar detta. Konsumenter genom åren har krävt för inredning för att ge en stoppknapp, nu med den nya tekniken, kan återförsäljaren nu ge dem ett sådant val."

L Marks Stuart Marks, sade: "DigitalBridge är ett verkligt innovativt företag, de ger konsumenterna med 'ångra-knappen för att förse dem med L Marks av yrkeskunskaper och stödja få oss att känna stolt David har fört ett bra team, det är.. den viktigaste drivkraften för snabb tillväxt av verksamheten under de senaste 12 månaderna.


Ett par:Möbler i 2016 blev den högst Rumänien Handel Export Nästa:3 Big trender eller kommer att påverka uppgång och fall utemöbler marknaden