Bamboo Rattan Möbler Underhåll Tips

- Dec 19, 2017-

Bambu rattan möbler kan absorbera en viss mängd fukt, men om adsorptionen överdriven fukt blir det mjukt, strukturen är lös, planhaltig. Därför, när bambu rattan möblerna är fuktiga, var försiktig så att du inte lät sin stickning form gå bort, så att den när den är torr kommer den att krympa till sin ursprungliga storlek.

Ren käpp gör möbler inte är besvärlig, gör långsamt för att återvända kan odla kön. Borsten som kan använda ett mjukt huvud borstar från nätet genom insidan borsten för att gå till damm. Om fläcken är för tung, använd skur, vegetabilisk olja, tvål är den bästa rengöringsmedel för att tvätta rottingmöbler. Gör det igen. Om vitstensstol måste sluta torka lite ättika, gör det med tvättmedel, vid färgbyte. Använd en borste dopp med bakpulver vattenborste burk stol, kan också bli av med smutsen.

Bambu rottingmöbler ANVÄNDER lång tid om har ackumuleringsskala, den bästa användningen av saltlösning, inte bara kan dekontaminering, kan fortfarande göra rotting mjuk, rik flexibilitet.

Röret gör möblerna mest undvikande att placera bredvid uppvärmningen, dess vidhäftningsdel blir torr på grund av värme, undviker solsken direkt eld, om rottmaterialet bleknar, blir torrt. Använd några verktyg till hands, som tärning och tandborste, eller placera penselborsten kort halva för att bli en liten borste, bak både borsten som en fingernagel och tidigare som en penna tjocklekstift, kan klippa en penna implementera i spets, med dem kan eliminera sockerrör gör möbler i smuts.


Ett par:Möbler underhåll av Echino Wood: Tungt på att upprätthålla temperatur och fuktighet Nästa:IKEA Möbler är en gång ihåg Säkerhetsriskerna finns i varje hörn