Amazons nya Direction Försök Open AR Furniture Stor

- Apr 07, 2017-

Amazons detaljhandel planen och avdelning skulle kunna vara mycket mer än böcker. Källor sade New York Times, är Internet jätten i teknisk synvinkel att undersöka möjligheten att elektriska apparater och möbelaffären. Du kan använda för att förbättra eller uppkomsten av virtuell verklighet att känna saker i sitt hem, vilket gör det enkelt att avgöra om att köpa en ny soffa eller en kamin.


Det är underförstått att Amazon arbetar på ett liknande Apple Store elektronikaffär. Amazon enhet bokhandel har lagt en del av sin utrustning, men bokhandeln mer betoning på hårdvara och tjänster, såsom Echo högtalare och Prime Video.


The Times påpekade snart överväger att öppna och bestämma öppna en butik. Om det visar sig att det inte är möjligt, Amazon kommer sannolikt att ge upp idén. Trots detta, fortfarande visar det att Amazons koncept kraftigt har förändrats under åren. Dess ursprungliga gör föråldrad enhet butik, men nu verkar det, är att använda sin Internet yrkeskunskaper för att återuppliva handeln. Särskilt möbler och elektronikaffärer, enligt säljaren även gärna köpa på nätet, men fortfarande hopp om möjliga upplevelse produkter.


Ett par:3 Big trender eller kommer att påverka uppgång och fall utemöbler marknaden Nästa:Under det nya normala, Enterprise omvandling och uppgradering är det enda sättet