Alliansen för en grön möbelindustri: Förbättra kvaliteten på möbelsäkerhet och miljöskydd

- May 05, 2017-

Alliansen för ett möte med grön möbelindustris situation hölls i Guangzhou industrin, ömsesidig kommunikation genom alliansen egen konstruktion, ytterligare fördel av branschalliansen, främja utvecklingen av grön möbelindustrin uppgradering.

Det rapporteras, den 28 februari gav nameboards allians för en grön möbelindustri och kollektivt utseende, efter koalitionens första möte. Ligan har etablerat expertutvärderingskommittén, nästa kommer att vara under utveckling av marknadsövervakningskommittén, den Kvalitetssäkringskommitté, genom alliansrelaterad standardformulering och genomförande, och klargöra företagets produktion, låta kunderna förstå konsumtion, uppnå syftet att främja industriell uppgradering, för att styra konsumtionen.

Släpptes i oktober förra året, Guangdong Provincial Government of Guangdong provinsen för att förbättra speciell handlingsplan för konsumtionsvaror (2016-2020) "påpekade att genomförandet av strategin för" läran om "den huvudsakliga uppgiften: en är funktionen av Intelligenta hushållsapparater, mat, möbler, papperstillverkning, hårdvara fördelar med traditionella industrier för att etablera gemenskapens allians, främja industrins konkurrenskraft genom teknisk innovation och standardfusion. Den andra är att uppmuntra till exempel möbler, färg, skogsbruksorganisation för att bilda En grön allians, förbättra kvaliteten på möbelprodukters säkerhet och miljöskydd.

Ett par:Vilka certifieringsmöbler företag behöver göra? Nästa:Utrikeshandelstransformation, med god ekonomi är nyckeln